Personeel login
Gevelreiniging 24/7 Gemotiveerd & vakkundig Voertuigreiniging Schilderwerk Interieurreiniging

Dakreiniging en impregneren dak in Brabant

Basiq Cleaning is de specialist op het gebied van dakreiniging. Onlangs waren wij voor een dakreiniging aan de slag in Brabant. Hier hebben wij van diverse woningen de dakbedekking gereinigd d.m.v. stoomreinigen.

Basiq Cleaning is actief met het reinigen van dakbedekking in Tilburg, Oisterwijk, Breda, Eindhoven, Den Bosch en omstreken. Ook buiten deze regio zijn wij u graag van dienst op het gebied van dakreiniging.

Onlangs hebben wij deze prachtige woning in Oisterwijk voorzien van een zo goed als nieuw dak door middel van stoomreinigen. Wij werken met vakbekwame mensen die weten waar ze mee bezig zijn en letten op de details. Bekijk het resultaat van de dakreiniging onder op de foto's..

Na het reinigen van het dak hebben we de dakbedekking ge├»mpregneerd, hierdoor zal de dakbedekking beter bestendig zijn tegen water en vuil en is het dak beter te reinigen als deze weer vies is geworden. 

Basiq Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf en heeft naast dakreiniging  nog veel meer te bieden. U kunt bij ons ook terecht voor gevelreiniging, dakcoating, interieurverzorging, graffiti reiniging, mobiele truckwash en meer.  Neem contact op

Scroll left Scroll right

Deze website is gerealiseerd door Wauw Webdesign.