Professionele dakreiniging
Dakreiniging voorkomt lekkage

DakreinigingProfessionele dakreiniging komt ten goede aan de levensduur van uw dak. Zolang de dakbedekking niet al te ernstig is aangetast door de weers- invloeden, is er niets aan de hand. De waterwerende en isolerende werking zorgt ervoor dat het binnen lekker droog en warm blijft.

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat daken langzaam worden aangetast door mos en andere vuiligheid. Er ontstaan hierdoor zwakke plekken in de dakbedekking met als gevolg dat de kans op lekkages toeneemt en het dak zijn isolerende werking verliest. Het is dus van groot belang het onderhoud aan uw dak op peil te houden en zo verdere problemen en hoge herstelkosten te voorkomen.

Waarom kiezen voor dakreiniging door Basiq Cleaning?
Van woonhuis of flatgebouw tot grote kantoorcomplexen: Basiq Cleaning heeft jarenlange ervaring in dakreiniging. Wij werken door heel Nederland en dat tegen zeer gunstige tarieven. Bij dakreiniging worden uw schoorsteen, afwatering, goten en pijpen niet ontzien. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Wij zijn flexibel, werkel snel, efficiënt en veilig. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden gebruiken wij milieuvriendelijke en duurzame reinigingsmiddelen.

Schoon genoeg van het vieze dak?
Op zoek naar de specialist in dakreiniging in Udenhout, Oisterwijk, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of in de rest van Nederland? Maak direct een afspraak voor dakreiniging en Basiq Cleaning komt naar u toe. Om het onderhoud gelijk goed aan te pakken adviseert Basiq Cleaning om dakreiniging direct te combineren met het aanbrengen van een dakcoating. Zo kan uw dak er weer jaren tegenaan.

Meer informatie of een offerte?

Neem contact op!

REFERENTIES WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

REFERENTIES
WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

facebook logo twitter
youtube linkedin logo

facebook logo twitter youtube linkedin logo