Graffiti verwijderen

Graffiti professioneel laten verwijderen

Graffiti Reiniging

Graffiti is een vorm van kunst die niet iedereen weet te waarderen. Vooral niet als uw eigen gevel ongewild wordt omgedoopt tot kunstwerk. Basiq Cleaning heeft een speciale methode om graffiti te verwijderen.

Het bedrijf hecht grote waarde aan milieuvriendelijk werken. Ook bij graffiti verwijderen draagt Basiq Cleaning een verantwoorde en milieuvriendelijke aanpak uit. Door bij graffiti verwijderen gebruik te maken van de thermoshock-methode wordt het gebruik van milieubelastende en agressieve schoonmaakmiddelen overbodig. De thermoshock-methode maakt gebruik van over- verhitte, energievolle waterdruppels die gedoseerd tegen de graffiti worden gespoten. De kokende waterdruppels laten de graffiti als het ware exploderen en het vuil komt los. Deze manier van graffiti verwijderen is volkomen veilig. Basiq Cleaning garandeert 100% schadeloze reiniging van het object.

Voor welke graffiti reiniging komt Basiq Cleaning bij u langs?
Alle objecten die zijn ontsierd door graffiti kunnen door Basiq Cleaning worden gereinigd. Onze specialisten kunnen graffiti verwijderen van onder andere:

  • Muren;
  • Gevels;
  • Straatmeubilair;
  • Garages;
  • Vervoersmiddelen (treinen, bussen);
  • Overige objecten

Anti graffiti coating aanbrengen

Als de gevel helemaal gereinigd is, is het mogelijk om een anti graffiti coating aan te brengen. Dankzij deze coating blijven gevels en objecten langer schoon en mooi. Onze specialisten kunnen op bijna elke muur de anti graffiti coating aanbrengen. Dankzij de coating kunnen muren ook sneller schoon worden gemaakt in het vervolg.

 

Direct een afspraak maken voor graffiti verwijderen

Het professionele reinigingsteam komt dan snel langs om definitief af te rekenen met de vervuilende graffiti. Neem contact op met Basiq Cleaning en laat u informeren of om een afspraak te maken.

Meer informatie of een offerte?

Neem contact op!

REFERENTIES WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

REFERENTIES
WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

facebook logo twitter
youtube linkedin logo

facebook logo twitter youtube linkedin logo