Particuliere schoonmaak

Na een lange werkdag wilt u graag lekker kunnen ontspannen in uw huis. Om écht te kunnen relaxen, moet uw woning natuurlijk wel lekker fris en schoon zijn. Maar eigenlijk heeft u helemaal geen zin om zelf nog te gaan schoonmaken na een dag hard werken. Herkenbaar? Schakel dan de schoonmakers van Basiq Cleaning in! 

Schoonmaakbedrijf voor particulieren

Naast schoonmaakdiensten voor de industrie en het bedrijfsleven is Basiq Cleaning ook een schoonmaakbedrijf voor particulieren. U kunt het schoonmaken van uw woning met een gerust hart aan onze professionals overlaten. We maken uw woning grondig schoon en behandelen uw eigendommen met de grootste zorg. Zo komt u thuis in een fris en schoon huis. 

Tarieven schoonmaakbedrijf

Bij Basiq Cleaning betaalt u een vast, helder uurtarief. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Bovendien bepaalt u zelf hoe vaak en voor hoeveel uur u onze schoonmakers inschakelt. Ook bespreken we met u welke taken de schoonmaker wel, en welke juist niet voor zijn of haar rekening neemt. Omdat de dienstverlening van Basiq Cleaning flexibel is, kunnen we u maatwerk leveren bij de schoonmaak van uw woning. Precies zoals u het graag wilt. 

Woning schoonmaken

Bij Basiq Cleaning werken we met professionele schoonmaakmiddelen, die het milieu niet onnodig belasten en ervoor zorgen dat uw woning spic & span is. Wanneer u het schoonmaken van uw woning toevertrouwt aan Basiq Cleaning weet u dus zeker dat het op een verantwoorde en goede manier gebeurt.

Andere interieurverzorging diensten

Naast particuliere schoonmaak is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van interieurverzorging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook uw kantoor schoonmaken.

Meer weten?

Basiq Cleaning heeft het materiaal, de mensen en de expertise om uw woning op een flexibele en betrouwbare manier schoon te maken. Zo komt u altijd thuis in een schoon en fris huis! Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Particuliere schoonmaak

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken