Interieurverzorging
Interieurverzorging voor een fris interieur

InterieurverzorgingBasiq Cleaning uit Breda en Oisterwijk is gespecialiseerd in interieurverzorging van kantoren en woningen.
De specialisten in reiniging hebben voor ieder huis en elk kantoorpand, klein of groot, een passende oplossing. Van het reinigen van vloeren en meubels tot het schoonmaken van muren en beglazing.

Basiq Cleaning kan de complete interieurverzorging van uw woning of kantoorpand voor u uit handen nemen. Eenmalig of op regelmatige basis tegen zeer scherpe tarieven. Bij de uitvoering van onze schoonmaak werkzaamheden gebruiken wij enkel biologisch afbreekbare reinigings- middelen. Onze vakkundige medewerkers werken zo efficiënt mogelijk waardoor uw werknemers optimaal gebruik kunnen blijven maken van hun werkplek.

Wat kan Basiq Cleaning of het gebied van interieurverzorging voor u betekenen?

  • Interieurverzorging van kantoren en woningen;
  • Reinigen van vloeren, wanden en plafonds;
  • Reinigen van meubilair;
  • Reinigen van Sanitair;

Basiq Cleaning zorgt voor een schoon interieur!
Basiq Cleaning komt graag bij u langs om uw huis of kantoorpand grondig te reinigen. Wij zorgen ervoor dat u prettig kunt wonen en werken in een schone en frisse omgeving. Wilt u weten wat het kost om uw interieur te laten reinigen? Neem contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Meer informatie of een offerte?

Neem contact op!

REFERENTIES WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

REFERENTIES
WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

facebook logo twitter
youtube linkedin logo

facebook logo twitter youtube linkedin logo