Markiezen reinigen

Weersomstandigheden zijn van invloed op het uiterlijk van uw zonwering. Luifels en markiezen worden in de loop der tijd aangetast door vocht en vuil. Hierdoor ontstaan algen en schimmels waardoor uw zonwering groen uitslaat. Bladgroen en uitwerpselen van vogels komen vaak terecht op uw zonwering. Dit droogt in en zorgt voor vieze vlekken op uw luifels en markiezen.

Zelf uw luifels en markiezen reinigen geeft meestal niet het gewenste resultaat. Basiq Cleaning is uw specialist in het reinigen van zonwering en gebruikt hiervoor speciale materialen en shampoos. Wij reinigen zowel de buitenkant als de binnenkant. Na een bezoek van Basiq Cleaning zien uw luifels en markiezen er weer als nieuw uit. Door het gebruik van hoogwaardige impregneermiddelen maken wij uw luifels en markiezen weer water- en vuilafstotend.

Waarom uw luifels en markiezen laten reinigen door Basiq Cleaning?

  • Professionele reinigingsmethode met hoogwaardige shampoos;
  • Snelle service, binnen enkele uren zichtbaar resultaat;
  • Hoogwaardige impregneermiddelen

Maak direct een afspraak voor het reinigen van uw luifels en markiezen
Zowel particulieren als bedrijven laten hun zonwering reinigen door Basiq Cleaning. Door onze snelle service en jarenlange ervaring krijgen wij de meest smerige luifels en markiezen binnen enkele uren weer brandschoon.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op