Reinigen straatwerk

Het reinigen van straatwerk is een van de werkzaamheden waar Basiq Cleaning gespecialiseerd in is, of dit nou een heel terras reinigen is of alleen de terrastegels reinigen is. Door gebruik te maken van moderne apparatuur kunnen we zelfs kauwgom, vet en olie uit uw grond verwijderen. Dankzij het reinigen van straatwerk en het terras schoonmaken krijgt de uitstraling van uw locatie een positieve impuls. Basiq Cleaning heeft veel ervaring met verschillende projecten, waarbij wij verantwoordelijk waren voor het reinigen van het straatwerk of het terras reinigen. Op deze pagina leest u meer over de werkzaamheden van Basiq Cleaning op het gebied van terras reinigen.

Terras reinigen

Basiq Cleaning wordt doorgaans ingeschakeld voor het terras reinigen. Als een bedrijf ervoor kiest om hun terrastegels te laten reinigen door ons, wordt ervoor gezorgd dat alle kauwgom, vet en olie wordt verwijderd. Dankzij het reinigen van het straatwerk krijgt het terras een schonere en betere uitstraling. Het terras schoonmaken is geen eenmalige aanpak; het vraagt om een periode aanpak. Om te zorgen dat de schone uitstraling van het terras behouden blijft is het nodig om eens in de zoveel tijd al het vuil grond te verwijderen het terras laten reinigen door Basiq Cleaning. Wij werken bij voorkeur met vaste afspraken op periodieke basis. Bij het terras schoonmaken en het reinigen van het straatwerk doen wij altijd de volgende handelingen:

 • Schoonspuiten
 • Vegen
 • Preventief spuiten tegen vuil
 • Preventieve behandeling van het straatwerk

Elke situatie is anders en ook dat zien wij in. Daarom kijken we bij elke situatie welke handelingen er extra aandacht vereisen en of er nog meer moet gebeuren om de terrastegels te reinigen.

Reinigen straatwerk door Basiq Cleaning

Het reinigen van het straatwerk door Basiq Cleaning gebeurt al bij verschillende projecten. Hierdoor hebben onze medewerkers veel ervaring met het reinigen van straatwerk, terras reinigen en terras schoonmaken. Basiq Cleaning is natuurlijk voor veel verschillende projecten in te schakelen. Bij de specialisten van ons kunt u altijd advies inwinnen over terrastegels reinigen of het reinigen van uw straatwerk, ook als het niet op onze onderstaande projecten lijkt. De projecten waar Basiq Cleaning nu verantwoordelijk voor is, bestaan uit:

 • Reinigen van straatwerk en vloeren in winkelgebieden en winkelcentra;
 • Dieptereiniging van bestrating waardoor de stroefheid terugkomt, met als gevolg dat valgevaar afneemt of compleet verdwijnt;
 • Reinigen van parkeerplaatsen en terrastegels reinigen rondom bedrijven
 • Reinigen van parkeergarages en de vloeren;
 • Reinigen van entrees bij bijvoorbeeld raadhuizen, ziekenhuizen, sportcentra of andere locaties die drukbezocht zijn;
 • Terras reinigen en schoonmaken;
 • Verwijderen van olielekkages;
 • Calamiteitenreiniging

Het is duidelijk dat Basiq Cleaning in te schakelen is voor veel soorten werkzaamheden en niet alleen maar voor terras schoonmaken of terrastegels reinigen. Basiq Cleaning biedt een compleet dienstenpakket aan als het gaat om terras reinigen of het reinigen van straatwerk.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact met onze specialisten op en laat ons u adviseren over het reinigen van uw straatwerk.

Meer informatie of een offerte?

Neem contact op!

REFERENTIES WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

REFERENTIES
WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

facebook logo twitter
youtube linkedin logo

facebook logo twitter youtube linkedin logo