Basiq Cleaning I Specialist in reiniging

Basiq Cleaning is een jong en flexibel schoonmaakbedrijf gevestigd in Breda, Oisterwijk en Echt. 
Wij bieden particulieren, bedrijven en instellingen een totaalpakket aan schoonmaakdiensten. Van gevelreiniging, interieurreiniging, truck wasstraat en mobiele truckwash tot aan schoonmaak- diensten bij calamiteiten.

Flexibel inzetbaar
Ons gemotiveerde team van reinigingsprofessionals staat 24/7 voor u klaar om al uw reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Wij leveren veel schoonmaakdiensten in de directe omgeving van Tilburg, Den Bosch, Breda en Eindhoven maar ook in de rest van Nederland en zelfs in België weten ze ons steeds vaker te vinden.

Persoonlijke kijk op schoonmaak
Basiq Cleaning is gestart in 2008 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. 
Dit hebben wij te danken aan het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld. De basis hiervoor wordt gevormd door onze flexibele en persoonlijke aanpak. Iedere nieuwe opdracht begint met een grondige inventarisatie van de locatie en de wensen en eisen van de klant. Dit werken wij uit in een heldere offerte en een schoonmaakplan. Voor elke situatie vinden wij een passende oplossing!

Deskundig & betrouwbaar
Onze medewerkers zijn het kloppende hart van de onderneming en worden daarom met zorg geselecteerd. Zij zijn deskundig, hebben oog voor detail, prettig in de omgang en betrouwbaar. Wij investeren voortdurend in de opleiding en training van onze mensen om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. 

Milieubewuste aanpak
Bij het uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden vinden wij het van groot belang dat we het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom voldoen wij aan de strengste milieu eisen. Gedurende de gehele uitvoering van onze werkzaamheden gebruiken wij daarom producten die voor het grootste deel biologisch afbreekbaar zijn. 

Gunstige Tarieven
Kwaliteit maar dan wel voor een scherpe prijs. Dat is het motto van Basiq Cleaning. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij al onze schoonmaakdiensten tegen zeer gunstige tarieven aanbieden.

Dit alles maakt Basiq Cleaning tot uw specialist in reiniging! Meer informatie of een gratis en geheel vrijblijvend schoonmaakadvies? Neem contact met ons op.

Basiq Cleaning
Met de Q van Quality!

Roy Heessels

REFERENTIES WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

REFERENTIES
WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

facebook logo twitter
youtube linkedin logo

facebook logo twitter youtube linkedin logo