Gevelreiniging en Schilderwerk Brabant

Schone en goed onderhouden luifels geven een beter beeld van uw bedrijf. De luifels kunnen in de loop van der tijd behoorlijk wat zichtbaar vuil hebben verzameld. Denk hierbij aan de verschillende weersinvloeden, bladgroen en uitwerpselen van vogels. Door deze externe invloeden wordt uw luifel of markies groen en kunnen er vieze vlekken ontstaan in het doek.

Basiq Cleaning is dé specialist als het aankomt op reinigen en impregneren van luifels en markiezen en dit voor een fractie van de prijs van een nieuw doek. Na de reiniging wordt het doek nog na- behandeld met anti-mos zodat ook de schimmels die in het doek zitten grondig aangepakt worden. Uw doek ziet er na reiniging weer uit als nieuw! Tenslotte komt er een nieuwe impregneerlaag overheen om het doek weer vuil- en waterafstotend te maken.

Bekijk hieronder de luifels die gereinigd zijn in de Designer Outlet te Roermond en Rituals in Tilburg en Breda. Ook zijn wij actief in Breda, Udenhout, Oisterwijk, Den Bosch en in de rest van Nederland. Zelfs in België zijn wij actief zoals bij Tiffany’s in Antwerpen zoals hieronder ook te zien is.

Een frisse uitstraling voor deze zomer? Kies nu voor een luifelreiniging van Basiq Cleaning! Neem contact op

REFERENTIES WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

REFERENTIES
WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

facebook logo twitter
youtube linkedin logo

facebook logo twitter youtube linkedin logo