Dakcoating Breda en omstreken

Basiq Cleaning is de specialist op het gebied van dakcoating. Onlangs waren wij voor een dakreiniging aan de slag in Oosterhout. Hier hebben wij bij de Boels vestiging in Oosterhout het dak bestaande uit damwandplaten van een coating voorzien. Voordat wij dit dak voorzien hebben van een speciale coating hebben wij herstelwerkzaamheden uitgevoerd zodat er geen lekkages meer voorkomen.

Basiq Cleaning is actief met het coaten van daken in Tilburg, Oisterwijk, Breda, Eindhoven, Den Bosch en omstreken. Ook buiten deze regio zijn wij u graag van dienst op het gebied van dakcoating.

Wij werken met vakbekwame mensen die weten waar ze mee bezig zijn en letten op de details. Bekijk het resultaat van de dakcoating onder op de foto’s..

Na het reinigen van het dak hebben we het dak voorzien van een coating, hierdoor zal het dak beter bestendig zijn tegen water en vuil en is het dak beter te reinigen als deze weer vies is geworden. 

Basiq Cleaning is een allround schoonmaakbedrijf en heeft naast dakcoating  nog veel meer te bieden. U kunt bij ons ook terecht voor gevelreiniging, dakreiniging, interieurverzorging, graffiti reiniging, mobiele truckwash en meer.  Neem contact op

REFERENTIES WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

REFERENTIES
WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

facebook logo twitter
youtube linkedin logo

facebook logo twitter youtube linkedin logo