REINIGEN STRAATWERK

Basiq Cleaning reinigt uw straatwerk, terrastegels, vlonders en elk ander vloeroppervlak snel, vakkundig en professioneel. Onze medewerkers zijn hiervoor getraind en hebben ruime ervaring met het reinigen van straatwerk, terrastegels, reinigen van terrassen, reinigen van vlonders en overige vloeren. Door gebruik te maken van moderne apparatuur werken we snel en efficiënt en kunnen we zelfs kauwgom, vet en olie van uw straatwerk verwijderen. Na een reinigingsbeurt van Basiq cleaning ziet uw straatwerk of terras er weer als nieuw uit!

Op deze pagina leest u meer over de werkzaamheden van Basiq Cleaning op het gebied van terras reinigen.

Terras reinigen

Basiq Cleaning wordt doorgaans ingeschakeld door instellingen en bedrijven voor het reinigen van terrassen of het straatwerk, maar ook als particulier kun u bij Basiq Cleaning terecht voor de schoonmaakwerkzaamheden aan uw terras of straatwerk. Elke situatie is anders en ook dat zien wij in. Daarom kijken we bij elke situatie welke handelingen er uitgevoerd dienen te worden en welke punten extra aandacht vereisen en maken hier aan passen plan voor op.Als uw Wij werken bij voorkeur met vaste afspraken op periodieke basis en als u ervoor kiest om uw vervuilde terrastegels te laten reinigen adviseren wij om in samenspraak een periodiek aanpak af te stemmen, zodat het straatwerk er ten alle tijden strak en schoon bij ligt.

Reinigen straatwerk door Basiq Cleaning

Basiq Cleaning is voor veel verschillende projecten in te schakelen. De projecten waar Basiq Cleaning hoofdzakelijk verantwoordelijk voor is, bestaan uit:

  • Reinigen van straatwerk en vloeren in winkelgebieden en winkelcentra;
  • Dieptereiniging van bestrating waardoor de stroefheid terugkomt, met als gevolg dat valgevaar afneemt of compleet verdwijnt;
  • Reinigen van parkeerplaatsen en terrastegels reinigen rondom bedrijven
  • Reinigen van parkeergarages en de vloeren;
  • Reinigen van entrees bij bijvoorbeeld raadhuizen, ziekenhuizen, sportcentra of andere locaties die drukbezocht zijn;
  • Reinigen terras en schoonmaken terras meubilair
  • Verwijderen van hydrauliekolie en olielekkages;
  • Calamiteitenreiniging
  • Kauwgum verwijderen straatwerk

Basiq Cleaning biedt een compleet dienstenpakket aan op het gebied van terras reinigen of het reinigen van straatwerk.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw situatie? Neem dan contact met onze specialisten op en laat ons u adviseren over het reinigen van uw straatwerk.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op