ANTI GRAFFITI COATING

Een anti graffiti coating zorgt ervoor dat u uw pand beschermd. Een van de meest voorkomende problemen bij gebouwen is dat vandalen graffiti aanbrengen op de muren. Deze graffiti kan voor veel frustratie zorgen, uw gebouw beschadigen en u hoge kosten laten maken voor het verwijderen. Gelukkig is hier een oplossing voor. Het is mogelijk om een anti graffiti coating te laten aanbrengen op uw gebouw. Ook als uw pand al slachtoffer is geworden van graffiti kan de coating nog voordelig voor u zijn. Daarbij kan Basiq Cleaning de huidige graffiti verwijderen en vervolgens de anti graffiti coating aanbrengen. Op deze pagina leest u meer over deze dienst.

Anti graffiti coating aanbrengen

Een anti graffiti coating aanbrengen zorgt er natuurlijk niet voor dat uw pand niet meer wordt bespoten, maar het zorgt wel dat de graffiti zich niet aan de muur kan gaan hechten. Dankzij de coating is de verf eenvoudig van de muur te halen en is er zo goed als geen blijvende schade aan het pand. 

Wanneer u kiest om een anti graffiti coating aan te laten brengen door de vakmensen van Basiq Cleaning wordt eerst het pand geïnspecteerd. Het verschilt namelijk per ondergrond welke anti graffiti coating gebruikt kan/moet worden. Als niet het juiste middel wordt gebruikt, kan de werking van de coating een stuk minder zijn. Wanneer het juiste middel is gekozen, wordt uw pand bewerkt met de coating. Deze coating trekt in de gevel en biedt vervolgens bescherming. Dit voorkomt hoge reinigingskosten in de toekomst. 

Basiq Cleaning brengt de anti graffiti coating het vaakst aan wanneer er net graffiti is verwijderd. Eigenaren van panden zijn er dan achter gekomen wat voor kosten en problemen graffiti met zich mee kan brengen. Dit is de reden dat veel mensen kiezen voor de permanente anti graffiti coating. Spijtig genoeg weten deze mensen dus al wat het is als een gebouw besmeurd is met graffiti. Wij adviseren dan ook om dit te voorkomen en te kiezen voor het vroegtijdig aanbrengen van de anti graffiti coating. Hierdoor voorkomt u op de lange termijn extra kosten.

Geen anti graffiti coating maar wel graffiti?

Wanneer u slachtoffer bent geworden van vandalen en er is graffiti op uw muur aangebracht, en u heeft geen anti graffiti coating laten aanbrengen kan Basiq Cleaning u nog steeds helpen. Onze vakmensen kunnen de aangebrachte graffiti verwijderen. Hiervoor hebben wij verschillende methodes. Aan de hand van uw gevel wordt de juiste methode gekozen. Dit zorgt ervoor dat er nog meer schade wordt toegebracht aan uw gevel. Het is ook mogelijk dat wij na het verwijderen van de graffiti direct een anti graffiti coating aanbrengen. Zo hoeft u niet bang te zijn voor herhaling.

Basiq Cleaning: Uw hulp bij graffiti schade

Wanneer u slachtoffer bent geworden van graffiti vandalen of u wilt zich preventief laten beschermen, dan bent u aan het juiste adres bij Basiq Cleaning. Zo kunnen wij graffiti verwijderen en/of een anti graffiti coating aanbrengen. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op