Dakpannen reinigen

Veel daken bij particulieren, maar ook van bedrijfspanden in de binnenstad, zijn in Nederland bedekt met dakpannen. Het is verstandig om uw dakpannen regelmatig te laten reinigen, omdat ze veel te verduren hebben door de diverse weersomstandigheden. Basiq Cleaning kan uw dakpannen volgens een vast schema reinigen. 

Coating dakpannen

Zijn de pannen eenmaal goed schoon? Dan bieden wij u tevens de mogelijkheid om de dakpannen te impregneren of te coaten. Dat heeft tal van voordelen. Uw dak wordt daardoor waterafstotend, waardoor het reinigen de volgende keer sneller en eenvoudiger gaat. Bovendien verkleint u de kans op (vorst)schade en krijgen mos en algen minder kans om zich aan de dakpannen te hechten. Tevens kan de kleur van de pan naar wens op kleur gecoat worden Het coaten of impregneren van dakpannen is dus altijd een goed idee! 

Andere dakreiniging diensten

Naast het reinigen van dakpannen is Basiq Cleaning in meer aanvullende dakreiniging diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en wij vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Dakpannen reinigen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken