Onkruid verwijderen

Onkruid is een hardnekkig probleem in uw bestrating. Zeker wanneer het een tijdlang veel heeft geregend, komt het snel weer op. Het verwijderen van onkruid is een klus die u het beste aan de professionals van Basiq Cleaning kunt overlaten. Wij zorgen ervoor dat het onkruid wordt verwijderd op een manier die enerzijds het milieu niet schaadt, maar anderzijds ook geen schade toebrengt aan uw bestrating. 

Onkruid verwijderen met stoom onder lage druk

Basiq Cleaning beschikt over de expertise én de apparatuur om het onkruid tussen uw bestrating te verwijderen door middel van stoom onder lage druk en op hoge temperatuur. Het onkruid wordt tot aan de wortel toe gedood, zodat het heel eenvoudig kan worden weggeveegd. 

Traditioneel onkruid verwijderen

Heeft u tegels die gevoelig zijn voor het gebruik van stoom, of is het gebruik van stoom niet gewenst? Dan kunt u Basiq Cleaning ook inschakelen om onkruid te verwijderen met een bestrijdingsmiddel dat het onkruid doodt, maar niet schadelijk is voor de leefomgeving. 

Andere reinigingsdiensten

Naast het verwijderen van onkruid is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Wat voor bestrating u ook heeft: Basiq Cleaning heeft het materiaal, de mensen en de expertise in huis om te zorgen voor snelle en grondige onkruidverwijdering. Zo krijgt uw woning of bedrijfspand de frisse uitstraling die u wenst. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Onkruid verwijderen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken