Damwand­reiniging + coaten

De damwanden vormen de buitenzijde van uw pand. Door weersomstandigheden, zoals wind en regen, raakt de damwand vervuild. Groene aanslag raakt aangegroeid. Basiq Cleaning kunt u daarom inzetten voor het schoonmaken van de damwanden, zodat uw bedrijfspand weer is voorzien van een frisse uitstraling.

Reiniging damwand

Wanneer de damwand niet al te ernstig vervuild is, kan Basiq Cleaning vaak de damwand beplating al reinigen door middel van hogedrukreiniging met koud of warm water. Daarnaast kan dit ook met stoom gedaan worden. Met een waterdruk van 2 tot 6 bar bespuiten we de gevel met verzadigde stoom. Vaak is dit voldoende, maar wanneer dit niet het geval is, kunnen wij gebruik maken van een hogedrukreiniger. Deze reinigt zelfs het meest hardnekkige vuil van uw damwanden met een druk tussen de 100 en 140 bar.

Coaten & onderhoud

Na verloop van tijd kan het zijn dat uw damwandbeplating zijn kleur is verloren. Ook dit komt door weerseffecten. Na een damwandreiniging is het dan ook mogelijk om de beplating te laten coaten in een kleur naar wens. Zo zijn de damwandplaten weer helemaal netjes en kunnen ze er weer een hele tijd tegenaan. Basiq Cleaning raadt aan uw damwandbeplating regelmatig te laten reinigen om extreme vervuiling te voorkomen. Op deze manier is het gemakkelijker het vuil te verwijderen. Ook is dit belangrijk voor de uitstraling van uw pand. Dus wees trots op uw bedrijfspand en geef het de aandacht die het verdient met een regelmatige schoonmaakbeurt door Basiq Cleaning.

Meer weten?

Basiq Cleaning heeft jarenlange ervaring in het reinigen van de gevels van woonhuizen, flatgebouwen en kantoorcomplexen. Wij verzorgen zowel periodieke reiniging als eenmalige schoonmaak. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Damwand­reiniging + coaten

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken