Vliegtuig schoonmaken

Of het nu een Airbus, een Boeing of een Cessna betreft: een vliegtuig moet een nette uitstraling hebben en altijd schoon zijn voor de passagiers die ermee reizen. Daarom is Basiq Cleaning uw partner voor de schoonmaak van uw vliegtuig. Het schoonmaken van vliegtuigen vergt immers specialistische kennis en die is bij Basiq Cleaning zeker aanwezig! 

Vliegtuig schoonmaken Schiphol

Bij het schoonmaken van vliegtuigen denkt u al snel aan Schiphol. En daar kunnen we onze diensten zeker inzetten, met name op Schiphol-Oost waar de zakelijke vluchten landen. Maar ook op andere vliegvelden kunnen onze professionals worden ingezet voor het schoonmaken van vliegtuigen. Bijvoorbeeld op de wat kleinere, regionale vliegvelden. Zodra uw vliegtuig landt, gaan onze schoonmakers aan boord om uw vliegtuig netjes schoon te maken. Daarna is het vliegtuig weer ready for take-off! 

Schoonmaken vliegtuigen

Het schoonmaken van vliegtuigen vergt speciale expertise. Daarover beschikken de ervaren schoonmakers van Basiq Cleaning in ruime mate. Daarnaast kunt u erop vertrouwen dat we bij het reinigen van uw vliegtuig alleen maar schoonmaakmiddelen gebruiken die het milieu niet onnodig belasten. Zo wordt de schoonmaak van uw vliegtuig duurzaam én efficiënt. 

Andere voertuigreiniging mogelijkheden

Naast het reinigen van vliegtuigen is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van voertuigreiniging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

De schoonmaak van vliegtuigen kunt u met een gerust hart aan de flexibele professionele schoonmakers van Basiq Cleaning overlaten. Wij zorgen ervoor dat het vliegtuig snel en efficiënt wordt schoongemaakt, zodat het snel weer de lucht in kan. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Vliegtuig schoonmaken

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken