Luifel en markiezen schoonmaken

Met een luifel of een markies houdt u de zon buiten en wordt uw woning aan de buitenkant vaak ook heel sfeervol. Maar af en toe is het nodig om de markiezen of luifels schoon te maken. Daarvoor kunt u natuurlijk zelf op de ladder klimmen, maar zeker wanneer het over meerdere verdiepingen gaat, kunt u het reinigen van uw luifels beter aan de professionals van Basiq Cleaning overlaten. Wij gebruiken de beste materialen om uw markiezen en luifels te reinigen. 

Markiezen schoonmaken

Het schoonmaken van de luifels en markiezen aan uw pand is van groot belang om de kwaliteit ervan te behouden. Omdat markiezen en luifels altijd aan zonlicht, vogelpoep, regen en uitlaatgassen blootstaan – die stuk voor stuk de levensduur van de stof kunnen aantasten – is het van belang om regelmatig het doek van uw markies of luifel te laten reinigen. Wanneer u kiest voor Basiq Cleaning bent u er zeker van dat dit wordt gedaan door professionele schoonmakers met de beste materialen en schoonmaakmiddelen. 

Doek luifel schoonmaken en waterafstotend maken 

Bij het schoonmaken van uw luifel hanteert Basiq Cleaning een vast stappenplan om het beste resultaat te bereiken. 
Stap 1. We verwijderen het losliggende vuil van het luifeldoek. Dat doen we met een telescoopsteel waarmee we ook lastige plekjes kunnen bereiken. 
Stap 2. We spoelen het doek af met schoon water. Zo kan het vuil losweken en is het makkelijker te verwijderen. 
Stap 3. Reiniging met een schoonmaakmiddel. Welk middel dat is en hoe we uw luifel precies schoonmaken, hangt af van onder meer het materiaal van uw luifel en de aard van de verontreiniging. 
Stap 4. Nadat het doek weer volledig schoon is, kunnen wij het doek impregneren, waardoor het waterafstondend wordt gemaakt. 
Stap 5. Laat de luifel goed drogen! Om de kwaliteit van het doek te waarborgen, mag het pas worden opgerold als het helemaal droog is. 

Andere luifel- en markiezen diensten

Naast het schoonmaken van luifels en markiezen is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Het is duidelijk: door uw luifels en markiezen geregeld te laten reinigen door Basiq Cleaning, verlengt u de levensduur aanzienlijk! Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmakers zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Luifel en markiezen schoonmaken

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken