Vet en frituurolie schoonmaken

Vet is één van de lastigste stoffen om te verwijderen van oppervlakken en uit textiel. Het trekt in het oppervlak en wanneer het gaat om bijvoorbeeld frituurvet, verspreidt het ook nog een onaangename geur. Het verwijderen van vet en frituurolie vergt dan ook specialistische kennis en ervaring. Basiq Cleaning beschikt hier in ruime mate over en verzorgt voor u graag de reiniging van olie of frituurvet. 

Frituurolie en vet schoonmaken

Voor het schoonmaken van frituurolie en vet heeft Basiq Cleaning de beschikking over een veelheid aan materialen en ervaring. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld stoomreinigers met hoge druk, die ervoor zorgen dat de frituurolie of het vet van het oppervlak kunnen worden verwijderd.  

Voor wie verzorgt Basiq Cleaning reiniging van frituurolie en vet? 

Er zijn veel bedrijven die gebruikmaken van olie, vet of frituurolie. Daarom is Basiq Cleaning in staat om in veel verschillende omgevingen na een calamiteit frituurolie of vet te verwijderen. In de voedselverwerkende industrie bijvoorbeeld, zoals een fabriek. Maar u kunt ons ook inschakelen in uw restaurant, snackbar of zelfs thuis. Wilt u in uw bedrijf op regelmatige basis vet of frituurolie laten verwijderen omdat door intensief gebruik het vet, ook zonder calamaiteiten, in de oppervlakken trekt? Bij Basiq Cleaning werken we conform de HACCP-richtlijnen en kunt u ons inschakelen voor eenmalig of regelmatig schoonmaken van oppervlakken waarin het vet is getrokken. Maar ook na een calamiteit zijn we beschikbaar – overdag is, ’s nachts of in het weekend. 

Andere calamiteiten diensten

Naast het reinigen van vet en frituurolie is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Wat de calamiteit ook is: Basiq Cleaning heeft het materiaal, de mensen en de expertise in huis om te zorgen voor snelle en grondige reiniging. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is verontreiniging met frituurolie of vet, en snel schoonmaken van belang is. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Vet en frituurolie schoonmaken

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken