Kauwgom verwijderen

Er zijn maar weinig soorten afval die zó lang in de natuur blijven als afval. Het duurt maar liefst 20 tot 25 jaar voordat kauwgom vergaat. Heel goed voor het milieu is het dus niet. Nog los daarvan is het natuurlijk enorm vervelend om kauwgom onder de schoenen te vinden, en bovendien heel ontsierend op uw bestrating. En waar het verwijderen van kauwgom uit textiel nog relatief eenvoudig is door het een nachtje in de vriezer te leggen, is dat bij kauwgom op bestrating niet mogelijk. Schakel daarom de experts van Basiq Cleaning in! 

Reinigen van kauwgom van bestrating

Voor het reinigen van kauwgom van uw bestrating is gespecialiseerd materiaal van groot belang. Bij Basiq Cleaning beschikken we daarvoor bijvoorbeeld over speciale stoomreinigers, die de kauwgom met behulp van stoom onder hoge druk en een speciaal, biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel losmaken van de bestrating. Vervolgens kunnen we de kauwgom afvoeren en uw bestrating verder schoonspuiten.

Kauwgom verwijderen: droogijsstralen

Naast stoom heeft Basiq Cleaning nog een andere manier om kauwgom te verwijderen: droogijsstralen, ook wel koudijsstralen genoemd. Door middel van perslucht worden de droogijskorrels tegen de oppervlakte gestraald. Daardoor laat de kauwgom snel los en zijn er geen chemische reinigingsmiddelen meer nodig. Het is dus een zeer effectieve methode om kauwgom van uw bestrating te verwijderen, zodat deze er weer fris en schoon uitziet. 

Andere reinigingsdiensten

Naast het verwijderen van kauwgom is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Wat voor bestrating u ook heeft: Basiq Cleaning heeft het materiaal, de mensen en de expertise in huis om kauwgom grondig en effectief te verwijderen. Zo krijgt uw woning of bedrijfspand de frisse uitstraling die u wenst. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Kauwgom verwijderen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken