Serre reinigen

In een serre geniet u het hele jaar door van zonlicht en warmte. Het is dan ook een waardevolle toevoeging aan uw huis of uw tuin. Maar het reinigen ervan is nog best een klus. Zeker wanneer het een wat grotere serre betreft, of een serre met een hoog dak. Vertrouw het schoonmaken van uw serre met een gerust hart toe aan Basiq Cleaning, dan zorgen wij ervoor dat uw serre glashelder wordt gereinigd! 

Schoonmaken serre

Het schoonmaken van een serre is een specialistische vorm van glasbewassing, omdat er – zeker op het dak van de serre – soms wat mos- of algenvorming aanwezig is. Basiq Cleaning heeft niet alleen de apparatuur in huis om alle plaatsen van uw serre te kunnen bereiken, maar gebruikt daarbij ook schoonmaakmiddelen die effectief zijn en het milieu niet belasten. U kunt uw serre dus met een gerust hart door ons laten reinigen – en heeft u een plantenkas? Ook die kunnen we voor u schoonmaken. 

Andere dakreiniging diensten

Naast het reinigen van serres is Basiq Cleaning in meer aanvullende dakreiniging diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Serre reinigen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken