Extreme vervuilingen

In sommige gevallen is reguliere reiniging niet genoeg, maar is specialistische schoonmaak onontkoombaar. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van extreme vervuiling. Wat de aard van deze vervuiling ook is: er is geen situatie die Basiq Cleaning niet aankan. Onze professionele schoonmakers zijn ervaren in het inventariseren van de situatie, het maken van een plan van aanpak op maat en natuurlijk het reinigen van de vervuiling. 

Het schoonmaken van extreme vervuiling

Extreme vervuiling kan verschillende oorzaken hebben. Dat maakt het schoonmaken van extreme vervuiling dan ook maatwerk. Bij Basiq Cleaning gaan we grondig te werk en inventariseren we eerst de aard en ernst van de vervuiling. Vervolgens maken we een gedetailleerd plan van aanpak, waarin we beschrijven wat er gedaan moet worden én wat de kosten zijn. Daarna gaan we van start met het echte werk: de schoonmaak. We zorgen ervoor dat het huis of bedrijfspand weer schoon en fris worden opgeleverd. 

Waarom Basiq Cleaning voor schoonmaak extreme vervuiling? 

De experts van Basiq Cleaning zijn speciaal getraind om extreme vervuiling te kunnen reinigen. Bovendien beschikken we over professionele schoonmaakapparatuur, zoals stoomreinigers en hogedrukreinigers. Ook hebben we de beschikking over hoogwaardige reinigingsmiddelen die grondig hun werk doen en daarnaast het milieu niet onnodig belasten. Bovendien zijn we in heel Nederland inzetbaar, werken we flexibel en leveren we áltijd maatwerk. Wij gaan niet weg voordat u tevreden bent. 

Andere calamiteiten diensten

Naast het reinigen van extreme vervuilingen is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Wat de calamiteit ook is: Basiq Cleaning heeft het materiaal, de mensen en de expertise in huis om te zorgen voor snelle en grondige reiniging. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van extreme vervuiling, waarbij zeer grondig schoonmaken van belang is. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Extreme vervuilingen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken