Industriële reiniging

Bij Basiq Cleaning vindt u een specialist in industriële reiniging. Onze schoonmaakservice helpt u graag bij het industrieel reinigen van uw installaties, systemen, constructies of fabrieksruimtes. Bij de industriële schoonmaak bij onze klanten maken we gebruik van professionele reinigingsapparatuur en producten en de nieuwste reinigingstechnieken, waarmee we elk project tot een goed einde weten te brengen. Basiq Cleaning beschikt over een team van goed opgeleide schoonmaakprofessionals die gespecialiseerd zijn in industriële reiniging. Op deze pagina leest u meer over de industriële schoonmaak door Basiq Cleaning.

Industriële schoonmaak

Bij Basiq Cleaning hebben we een hoge standaard op het gebied van industriële schoonmaak en het industrieel reinigen van systemen en installaties. Bij Basiq Cleaning kunt u terecht voor de industriële reiniging van zowel zware als lichte industrie. De specialisten van onze schoonmaakservice verzorgen graag de industriële schoonmaak van uw bedrijf.

Verschillende industriële reiniging

Er zijn verschillende soorten industriële reiniging waarvoor u terecht kunt bij Basiq Cleaning. Elke constructie of fabrieksruimte heeft natuurlijk zijn eigen manier van industriële schoonmaak. Bij Basiq Cleaning hebben we ervaring met de verschillende soorten en weten dus voor iedere case welke manier het beste is. Voordat we beginnen aan een nieuwe klus, komen we daarom inventariseren en kiezen we de beste technieken. Bij ons kunt u terecht voor de volgende reinigingstechnieken op het gebied van industriële reiniging:

  • Zandstralen
  • Stoomreinigen
  • Schuren en/of frezen
  • Verwijderen van lijmresten

Industrieel reinigen staalconstructies en productieruimtes

Bij staalconstructies en productieruimtes krijgt u doorgaans al snel te maken met vuilophoping. Dit komt door de werkzaamheden die plaats vinden in dit soort ruimtes. Het industrieel reinigen is voor het huidige personeel niet te doen en daarom heeft u professionals nodig. De professionals van Basiq Cleaning staan klaar voor de industriële reiniging van productieruimtes en staalconstructies. Bij ons krijgt u altijd een gepersonaliseerde aanpak. We bekijken hoe de ploegendiensten zijn ingedeeld en proberen de industriële schoonmaak hier zo veel mogelijk tussen te passen, zodat de productiestilstand wordt geminimaliseerd.

Industrieel reinigen gastanks en silo’s

Onze reinigingsspecialisten zijn ook in te schakelen voor het industrieel reinigen van diverse tanks, zoals gastanks, opslagtanks en silo’s. Voordat wij beginnen met de industriële schoonmaak, zullen de tanks van te voren worden geïnspecteerd op eventuele schade en/of gebreken zoals lekkages, roestvorming of andere beschadigingen. Als deze inspectie is afgerond wordt een behandelplan opgesteld voor de industriële reiniging. Zodra dit is goed gekeurd, zullen we de tanks en/of silo’s industrieel reinigen.

Kiezen voor industriële reiniging

Kiezen voor industriële reiniging zorgt dat u geen omkijken meer heeft naar het schoonmaken en houden van uw installaties, systemen en ruimtes. Als u kiest voor Basiq Cleaning, wordt de industriële schoonmaak alleen nog maar gedaan door reinigingsprofessionals die precies weten hoe en wat ze moeten doen. Doordat we van tevoren een plan op stellen weet u precies waar u aan toe bent en wat er gebeurt tijdens het industrieel reinigen.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden omtrent industriële reiniging door Basiq Cleaning? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en laat u adviseren op het gebied van industriële schoonmaak en het industrieel reinigen van uw fabriek of industriële ruimte.

Meer informatie of een offerte?

Neem contact op!

REFERENTIES WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

REFERENTIES
WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

facebook logo twitter
youtube linkedin logo

facebook logo twitter youtube linkedin logo