Industriële reiniging

Industriële reiniging is een vak apart. Daarvoor heeft u een expert nodig. Wilt u een specialist inschakelen om uw installaties, systemen, constructies of ruimtes grondig schoon te maken? Ontdek dan de dienstverlening van Basiq Cleaning, want er is geen klus die we niet kunnen klaren. 

Moderne technieken voor industriële reiniging

Tijdens de industriële schoonmaak gebruiken wij de nieuwste reinigingstechnieken. We beschikken over professionele reinigingsapparatuur en innovatieve producten om elke opdracht tot een goed einde te brengen. We hebben een team van goed opgeleide en ervaren reinigingsspecialisten, die voor elke situatie een passende oplossing hebben. 

Industriële reiniging van staalconstructies en productieruimtes

Vaak begint de industriële reiniging van Basiq Cleaning met het reinigen van de staalconstructie of de productieruimtes. Dat kunnen we eenmalig voor u doen, maar ook volgens een regelmatig schoonmaakschema. In onze planning kunnen we rekening houden met bijvoorbeeld uw bedrijfsstilstanden en ploegenwissels, zodat de schoonmaak het productieproces zo min mogelijk verstoort. Omdat we maatwerk leveren, flexibel inzetbaar zijn en met u meedenken, vinden we hiervoor altijd een oplossing. 
 

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken