Roetschade, brandschade of waterschade

Brand is een zeer ingrijpende gebeurtenis. Na een brand zit de schrik er meestal goed in, of het nu uw woning of een bedrijfspand betreft. Bovendien spelen er vaak veel emoties mee. Het laatste waar u dan behoefte aan heeft, is gedoe bij het opruimen en schoonmaken van de roetschade, brandschade en waterschade van het bluswater. Gelukkig kunt u dit met een gerust hart overlaten aan de experts van Basiq Cleaning. Wij hebben veel ervaring in het reinigen van woningen en bedrijven na brandschade en we doen dat zorgvuldig en professioneel. 

Brandschade schoonmaken

Reiniging na brandschade is niet zomaar iets. Onze mensen zijn op dit soort omstandigheden getraind en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. We zijn snel ter plaatse, inventariseren de situatie en coördineren het werk. We starten met eerste noodhulp om eventuele risico’s van instorting en verder verlies te voorkomen. Daarna begint het traject van reinigen en re-conditioneren van de brandschade.

Roetschade schoonmaken

Veel van de schade die een brand veroorzaakt, bestaat uit roet. Want ook spullen, meubels, muren en plafonds die niet door het vuur zelf zijn aangetast, zijn vaak bedekt met roet. Dit verwijderen onze schoonmakers op professionele wijze, zodat er uiteindelijk niets meer te zien is van de roetschade. Ook kunnen we met gespecialiseerde materialen en middelen voor zorgen dat de brandgeur sneller uit uw woning of bedrijf verdwijnt, zodat het sneller weer begaanbaar en bewoonbaar is. 

Waterschade reinigen

Het blussen van brand zorgt onvermijdelijk voor waterschaden aan uw pand. Ook voor het reinigen hiervan is Basiq Cleaning uitgerust. Het zorgvuldig reinigen van waterschade is belangrijk, want wanneer dat niet goed gebeurt krijgen schimmels een kans om zich te verspreiden in de ruimte. Dat wilt u natuurlijk voorkomen en bij Basiq Cleaning hebben we de materialen en de expertise om ervoor te zorgen dat dat niet gebeurt. 

Andere calamiteiten diensten

Naast het reinigen van roetschade, brandschade of waterschade is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

Wat de calamiteit ook is: Basiq Cleaning heeft het materiaal, de mensen en de expertise in huis om te zorgen voor snelle en grondige reiniging. Bijvoorbeeld wanneer er sprake is van brandschade, roetschade en waterschadde na brand. We zorgen ervoor dat het pand weer schoon en fris wordt opgeleverd, zodat u de brand zo snel mogelijk achter u kunt laten. U heeft immers al genoeg aan uw hoofd. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Roetschade, brandschade of waterschade

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken