Professionele Interieurverzorging

Een schoon kantoor waarin uw medewerkers zich prettig voelen, verhoogt de productiviteit. En wat is er nu fijner dan thuiskomen in een fris en schoon huis? Het is duidelijk: interieurverzorging is heel belangrijk voor ons welzijn. De schoonmakers van Basiq Cleaning zorgen ervoor dat uw interieur op professionele wijze gereinigd wordt. 

Kantoor en huis schoonmaken

Het schoonmaken van een kantoor vergt specialistische kennis en vaardigheden. Die is bij de medewerkers van Basiq Cleaning in ruime mate aanwezig. Onze schoonmakers weten wat ze wél en niet aan mogen raken, ze zorgen ervoor dat de kantoren, pantry’s en toiletgroepen netjes gereinigd worden en indien u dat wenst nemen ze ook de ruiten grondig onder handen. Zo werkt u altijd in een prettig kantoor. En ook uw woning kunt u met een gerust hart door onze interieurverzorgers laten schoonmaken. Het spreekt voor zich dat we alleen biologisch afbreekbare schoonmaakproducten gebruiken.
 

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken