Container reiniging

Maakt uw bedrijf veel gebruik van containers? Dan weet u dat deze vaak ontzettend vuil kunnen worden. Daarom is het prettig als deze af en toe grondig gereinigd worden. Basiq Cleaning is gespecialiseerd in een breed pakket aan schoonmaakdiensten, zo ook container reiniging.

Diensten en onderhoud

Bij Basiq Cleaning bieden we vele verschillende schoonmaakdiensten aan. Zo ook voor containers. Of u nu perscontainers, ondergrondse containers, glascontainers, of containers met olieresten heeft, Basiq Cleaning staat voor u klaar. Wij reinigen, desinfecteren en ontgeuren uw containers. Ook kunnen wij het verwijderen van graffiti en stickers voor u verzorgen. Kortom: alle schoonmaakwerkzaamheden op het gebied van container reiniging kunnen uit handen worden genomen door ons team van professionele en ervaren schoonmakers. Wanneer u de containers regelmatig grondig laat reinigen kunnen ze langer mee en zal het vuil makkelijker te verwijderen zijn. Op de lange termijn kunt u dan langer gebruik maken van de containers binnen uw bedrijf.

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen op het gebied van container reiniging? Neem contact met ons op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Container reiniging

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken