Calamiteiten

Na een brand, storm, overstroming of (gas)lek heeft u veel aan uw hoofd. Het laatste waar u dan nog zin in heeft, is zelf de rotzooi opruimen en uw pand schoonmaken. Bovendien: al zou u het willen, u heeft niet eens de apparatuur in huis om eraan te beginnen. Gelukkig kunt u vertrouwen op de diensten van Basiq Cleaning. Wij zijn gespecialiseerd in reiniging en schoonmaak na calamiteiten in heel Nederland. Desgewenst 24/7. Laat het opruimen dus maar aan ons over, dan kunt u zich richten op al die andere zaken die u moet regelen. 

Risicobeperking na calamiteiten

Het is belangrijk om uw pand niet alleen schoon te maken, maar er ook voor te zorgen dat dat veilig gebeurt. Daarom komen onze ervaren en deskundige medewerkers snel ter plaatse om de situatie te  inventariseren en het werk te coördineren. We starten met eerste noodhulp, om eventuele risico’s van instorting en verder verlies te voorkomen. Daarna beginnen we met het reinigen van het pand om het zoveel mogelijk in de oude staat terug te brengen. U kunt op ons rekenen voor het schoonmaken van: 

  • Brandschade
  • Roetschade
  • Wateroverlast
  • Stormschade
  • Explosieschade
  • Hydraulieklekkage
  • Olielekkage

Calamiteiten voorkomen

Voorkomen is beter dan genezen. Basiq Cleaning kan u daarbij helpen, zeker wanneer het gaat om lekkages. Onze professionele dakreiniging voorkomt lekkages en zorgt ervoor dat er geen schade ontstaat. Maar ook het impregneren van uw gevel kan schade door calamiteiten – bijvoorbeeld door intrekkend vocht – voorkomen. 
 

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken