Graffiti verwijderen en
anti-graffiticoating

Van graffiti wilt u het liefst zo snel mogelijk af. Schakel dan de experts van schoonmaakbedrijf Basiq Cleaning in. Wij zorgen ervoor dat de graffiti vakkundig wordt verwijderd. Daarvoor hebben we diverse gevelreiniging methoden tot onze beschikking. 

Graffiti verwijderen door stoomreiniging

De muur die besmeurd is met graffiti, wordt met kokend heet water onder hoge druk bespoten. Door de temperatuur van het water lost de graffiti op in het water. Omdat er geen chemische reinigingsmiddelen worden gebruikt, is dit een van de duurzaamste manieren van gevelreiniging.

Chemische reiniging graffiti

Soms is stoom alleen niet voldoende, of zou het beschadiging kunnen veroorzaken op uw gevel. Gelukkig heeft Basiq Cleaning de beschikking over reinigingsmiddelen die de verf van graffiti oplossen. Omdat de meeste chemische reinigingsmiddelen slecht zijn voor het milieu, proberen we het gebruik daarvan zoveel mogelijk te voorkomen. Maar áls het nodig is, gebruiken we biologisch afbreekbare middelen. 

Graffiti verwijderen zandstralen

Reiniging door zandstralen houdt in dat er een mengsel van water met stralingsmiddel op de graffiti wordt gespoten. Er zijn verschillende samenstellingen van dit mengsel en de ervaren experts van Basiq Cleaning weten precies welk stralingsmiddel ze op uw gevel kunnen gebruiken om wel de graffiti te verwijderen, maar niet uw gevel aan te tasten. 

Anti-graffiticoating

Ook is het mogelijk om na de reiniging de gevel te impregneren door een anti graffiti coating aan te laten brengen. Hierdoor is het een eventuele volgende keer veel gemakkelijker om de graffiti te verwijderen en zijn de kosten voor reiniging minder hoog. De coating heeft als bijkomend voordeel dat ook mos en algen minder kans krijgen om zich op uw muur te verspreiden. En mochten we bij de reiniging te maken krijgen met verouderde voegen dan is het bij ons ook mogelijk om uw gevel opnieuw te voegen. Hiermee hebben wij dan ook alles in huis voor het meest uitgebreide gevelonderhoud.

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Graffiti verwijderen + anti graffiticoating

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken