Tankstation reiniging

Een tankstation is een plaats waar specialistische reiniging benodigd is. Zeker wanneer het om de vloer bij de benzinepompen gaat. Het is immers een plaats waar vaak benzine, diesel en andere stoffen worden gemorst. En hoewel u er natuurlijk voor zorgt dat deze niet in de grond kunnen trekken, is het belangrijk om uw tankstation regelmatig professioneel te laten reinigen. Bij Basiq Cleaning hebben we hiervoor de expertise en kennis in huis. 

Reinigen vloer tankstation

Voor het reinigen van een tankstation is het noodzakelijk om schoonmaakmiddelen te gebruiken die olie kunnen verwijderen, zonder het milieu te schaden. Bij Basiq Cleaning werken we alleen maar met reinigingsmiddelen die het leefmilieu niet onnodig beïnvloeden. Daarnaast hebben we de beschikking over onder meer hogedrukreinigers, stoomreinigers en droogijsstralen om elke mogelijke vorm van vervuiling aan te pakken. 

Flexibele schoonmaak benzinestation 

Bij Basiq Cleaning leveren we bovendien altijd maatwerk en zijn we flexibel inzetbaar. Belangrijk, want u wilt omzetverlies zoveel mogelijk voorkomen. Daarom gaan onze schoonmakers aan het werk op momenten dat u dat zelf niet doet en verzorgen we de reiniging van uw tankstation op een moment dat uw zaak gesloten is, of op een moment dat er weinig klanten zijn. Basiq Cleaning werkt volgens een planning waarop u kunt vertrouwen. Zo weet u zeker dat uw benzinestation zo min mogelijk omzet misloopt. 

Andere industriele reinigingsdiensten

Naast het reinigen van tankstations is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van industriele reiniging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten over tankstation reiniging?

Het reinigen van uw benzinestation kunt u met een gerust hart aan de flexibele, professionele schoonmakers van Basiq Cleaning overlaten. Wij zorgen ervoor dat het schoonmaken snel en zorgvuldig wordt gedaan. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Tankstation reiniging

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken