Dakreiniging en -coating

Professionele dakreiniging is heel belangrijk. Het verlengt de levensduur van uw dak, omdat u ermee voorkomt dat weersinvloeden de overhand krijgen en de waterwerende en isolerende eigenschappenb behouden blijven. Basiq Cleaning zorgt ervoor dat uw dak in topconditie blijft, bijvoorbeeld door het dak vrij te houden van mos en ander vuil. We bieden u verschillende diensten op het gebied van het reinigen en beschermen van uw dak. 

Kies Basiq Cleaning voor dakreiniging

Of het nu gaat om een plat dak of een pannendak, om een woonhuis of een fabriekshal, om een gloednieuw dak of om een dak dat de tand des tijds al heeft doorstaan: Basiq Cleaning heeft jarenlange ervaring in dakreiniging. Onze experts voeren het schoonmaakwerk tot in de puntjes voor u uit, waarbij de veiligheid uiteraard voorop staat. Basiq Cleaning werkt door heel Nederland en hanteert zeer gunstige tarieven. Wij zijn flexibel en we werken snel en efficiënt. Kwaliteit staat voorop: onze schoonmakers gaan niet weg voordat u tevreden bent. Het spreekt voor zich dat we voor onze schoonmaakwerkzaamheden milieuvriendelijke en duurzame reinigingsmiddelen gebruiken. 

 

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken