Treinen schoonmaken

Het openbaar vervoer is een fijne manier van reizen. Althans, als de trein schoon en netjes is. Want alleen dan is de trein voor reizigers een prettig vervoersmiddel. Vertrouw voor het schoonmaken van treinen op de flexibele dienstverlening van Basiq Cleaning. We hebben de ervaring en de expertise om uw treinen snel en efficiënt schoon te maken. 
 

Schoonmaak treinen

Voor het schoonmaken van treinen is een grote mate van flexibiliteit van belang. Een trein is immers gebonden aan een dienstregeling: hij moet snel weer op weg kunnen. Daarom moeten voor het schoonmaken van treinen ervaren schoonmakers worden ingezet, die weten hoe ze het reinigen van een treinstel zo snel en efficiënt mogelijk kunnen doen. Dat kunt u aan de professionals van Basiq Cleaning wel overlaten. Bij ons is uw dienstregeling leidend – en niet de onze! 

Treinen schoonmaken Nederland

We maken in heel Nederland treinen schoon, want Basiq Cleaning werkt met een landelijke dekking. We kunnen dus op ieder station of rangeerterrein onze dienstverlening op het gebied van het reinigen van treinen verlenen. 

Graffiti treinen verwijderen

Helaas zijn treinen vaak het doelwit van graffiti. Bij Basiq Cleaning hebben we in de loop der jaren een ruime ervaring opgedaan met het verwijderen daarvan. We hebben het materiaal én de schoonmaakmiddelen voorhanden om de graffiti op een goede manier te verwijderen, zonder daarbij de trein te beschadigen. Zo wordt uw trein dankzij de schoonmaak van Basiq Cleaning weer het visitekaartje dat het moet zijn. 

Andere voertuigreiniging mogelijkheden

Naast het reinigen van treinen is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van voertuigreiniging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

De schoonmaak van treinen kunt u met een gerust hart aan de flexibele professionele schoonmakers van Basiq Cleaning overlaten. Wij zorgen ervoor dat de trein snel en efficiënt wordt schoongemaakt, zodat hij snel het spoor weer op kan. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Treinen schoonmaken

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken