Gevel stralen

Wanneer de gevel niet al te ernstig vervuild is, kan Basiq Cleaning de gevelreiniging meestal uitvoeren door middel van gevel hogedrukreiniging met stoom of chemische middelen. Dat is echter niet altijd mogelijk. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de gevel beschadigd zou raken bij gebruik van te sterke chemische middelen, of wanneer het vuil te hardnekkig is (zoals graffiti op de gevel). Ook dan biedt Basiq Cleaning een perfecte oplossing: het zandstralen van de gevel.
 

Zandstralen gevel

Wanneer het vuil niet met stoom of chemische middelen te verwijderen is, reinigen we uw gevel door middel van zandstralen. Onze experts maken hierbij de perfecte mix van (fijn)zand en water, waarmee enkele millimeters van de gevel van uw pand worden verwijderd. Daarna ziet uw gevel eruit als nieuw: zandstralen is één van de meest effectieve manieren van gevelreiniging. Daarna kunt u kiezen voor gevel impregneren, waarbij er een beschermende laag over uw gevel komt te liggenzodat vuil in de toekomst minder kans krijgt. Het kan zijn dat uw gevel vanwege de huidige staat opnieuw gevoegd moet worden, maar dat beoordelen we altijd vooraf bij een eerste inspectie.

 

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen op het gebied van gevelreiniging? Neem door middel van onderstaande button contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Gevel stralen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken