Vloeronderhoud

De vloeren van uw pand krijgen heel wat te verduren. Er wordt op gelopen en misschien zelfs wel overheen gereden met trolleys, winkelwagens, vorkheftrucks of rolstoelen. Wat voor vloer u ook heeft: u kunt ervan op aan dat Basiq Cleaning voor u de beste schoonmaakmethode heeft. Zo blijft uw vloer schoon en netjes. En dat is belangrijk voor de uitstraling van uw pand! 

Vloeren schoonmaken

Heeft u een kantoorpand, zorgpand, winkel of een ander gebouw waar de vloer intensief wordt gebruikt? Dan is het schoonmaken van de vloeren een belangrijk onderdeel van de interieurverzorging. U kunt dit aan de professionele schoonmakers van Basiq Cleaning overlaten. We maken voor het schoonmaken en reinigen van uw vloeren gebruik van de beste methoden, zodat de vloer niet alleen schoon wordt, maar ook een frisse uitstraling heeft. 

Onderhoud van vloeren

Daarnaast kan het nodig zijn om uw vloeren regelmatig te onderhouden. Zo moeten houten vloeren soms in de lak of de olie worden gezet, kan het nodig zijn om tapijt van een dieptereiniging te voorzien of kunnen tegels van een beschermende laag worden voorzien. Ook hiervoor heeft Basiq Cleaning de expertise in huis die u nodig heeft. Samen met u bepalen we de onderhoudsinterval en de methode waarop het onderhoud van uw vloer wordt uitgevoerd. U kunt erop vertrouwen dat we het onderhoud zorgvuldig en efficiënt uitvoeren. 
 

Meer weten?

Wat voor vloer u ook heeft: Basiq Cleaning heeft het materiaal, de mensen en de expertise in huis om te zorgen voor snelle en grondige schoonmaak en onderhoud. Zo krijgt uw woning of bedrijfspand de frisse uitstraling die u wenst. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken