Bussen schoonmaken

Om prettig met de bus te kunnen reizen, is het van het grootste belang dat deze fris en schoon is. Of het nu gaat om een lijnbus of een touringcar: een goed gereinigde bus is het visitekaartje van uw bedrijf. De experts van Basiq Cleaning verzorgen graag het reinigen van uw bussen aan de binnenkant én de buitenkant. 

Schoonmaak bussen

In het openbaar vervoer heeft het interieur van een bus elke dag veel te verduren. Honderden reizigers stappen in en uit en laten zo hun sporen na. Gelukkig kunt u vertrouwen op de schoonmakers van Basiq Cleaning. In heel Nederland reinigen we bussen op grondige en efficiënte wijze. Ze kunnen daardoor snel weer de weg op. We werken flexibel: uw dienstregeling is leidend, niet de onze! 

Touringcar schoonmaken

Een touringcar moet er altijd netjes uitzien. Dat verwachten de klanten die uw touringcar met chauffeur huren – en de reizigers die van uw touringcars gebruik maken. Daarom kan Basiq Cleaning uw touringcars na elke rit volledig reinigen, zodat ze weer fris en schoon zijn voor de volgende reizigers. 

Andere voertuigreiniging mogelijkheden

Naast het reinigen van bussen is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van voertuigreiniging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten?

De schoonmaak van bussen, lijnbussen en touringcars kunt u met een gerust hart aan de flexibele professionele schoonmakers van Basiq Cleaning overlaten. Wij zorgen ervoor dat de bus snel en efficiënt wordt schoongemaakt, zodat hij snel de weg weer op kan. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Bussen schoonmaken

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken