Hier zit een
luchtje aan

Basiq Cleaning is een flexibel schoonmaakbedrijf dat met u meedenkt en innovatieve oplossingen op het gebied van reiniging biedt. Vanuit onze locaties Breda, Oisterwijk, Echt, Hoogeveen en Amsterdam werken wij met een enthousiast team van medewerkers.

Wij bieden particulieren, bedrijven en instellingen een landelijke dekking aan reinigingsdiensten. We staan 24/7 voor u klaar om onze handen uit de mouwen te steken. Van gevelreiniging, interieurreiniging, truck wasstraat en mobiele truckwash tot aan schoonmaak- diensten bij calamiteiten.

Flexibel inzetbaar
Ons gemotiveerde team van reinigingsprofessionals staat 24/7 voor u klaar om al uw reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Wij leveren o.a. schoonmaakdiensten in de directe omgeving van Tilburg, Den Bosch,

Breda en Eindhoven. Ook in de rest van Nederland en zelfs in België weten ze ons steeds vaker te vinden.

Gunstige Tarieven
Kwaliteit maar dan wel voor een scherpe prijs. Dat is het motto van Basiq Cleaning. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij al onze schoonmaakdiensten tegen zeer gunstige tarieven aanbieden.

Dit alles maakt Basiq Cleaning tot uw specialist in reiniging! Meer informatie of een gratis en geheel vrijblijvend schoonmaakadvies?

 • Milieubewuste aanpak

  Bij het uitvoeren van de reinigingswerkzaamheden vinden wij het van groot belang dat wij het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom voldoen wij aan de strengste milieu eisen. Gedurende de gehele uitvoering van onze werkzaamheden gebruiken wij producten die voor het grootste deel biologisch afbreekbaar zijn.

 • Deskundig en betrouwbaar

  Onze medewerkers zijn het kloppende hart van de onderneming en worden daarom met zorg geselecteerd. Zij zijn deskundig, hebben oog voor detail, prettig in de omgang en betrouwbaar. Wij investeren voortdurend in de opleiding en training van onze mensen om de hoge kwaliteit te kunnen waarborgen.

 • Persoonlijke kijk op schoonmaak

  Basiq Cleaning is gestart in 2008 en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Dit hebben wij te danken aan het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld. De basis hiervoor wordt gevormd door onze flexibele en persoonlijke aanpak. Iedere nieuwe opdracht begint met een grondige inventarisatie van de locatie en de wensen en eisen van de klant. Dit werken wij uit in een heldere offerte en een schoonmaakplan. Voor elke situatie vinden wij een passende oplossing!

 • Roy Heessels

  Roy Heessels

  Als eigenaar van Basiq Cleaning zorg ik ervoor dat alle afspraken nagekomen worden en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft!

 • Marina Hasselman - van Kempen

  Marina Hasselman - van Kempen

  Even voorstellen, mijn naam is Marina Hasselman van Kempen. Sinds 2013 ben ik werkzaam bij Basiq Cleaning. Ik ben verantwoordelijk voor de financiële administratie, verzorg voor u als klant milieu aanvragen en ben het aanspreekpunt voor de teamleiders, u kunt mij dan ook regelmatig vinden op de vestigingen Breda, Hoogeveen, Amsterdam en Oisterwijk. 

 • Mariska van Kempen

  Mariska van Kempen

  Eindelijk een gezicht bij de stem, want vele zullen mij vast al eens hebben gesproken. Ik ben Mariska van Kempen en vanaf 2014 werkzaam bij Basiq Cleaning. Naast de wasstraat in Echt ben ik ook het bekende gezicht van de vestiging Oisterwijk. Ik verzorg onder andere de planning van de projecten, personeelszaken en de administratie.

 • Johan Verwoert

  Johan Verwoert

  Ik ben Johan Verwoert, sinds 2018 werkzaam op de Truckwash in Hoogeveen. Vanaf 2019 ben ik teamleider voor deze vestiging, ik verzorg de planning, administratie en personeelszaken. Ook ben ik stagebegeleider en leer de jeugd de kneepjes van het vak! Nog steeds vind ik het heerlijk om zelf mee op de werkvloer te staan, je komt mij dan ook regelmatig tegen op onze mobiele cleaning of in onze wasstraat.
   

 • Ahmed Ahnat

  Ahmed Ahnat

  Ik ben Ahmed Ahnat, ik zit in het vak vanaf 2004. Sinds januari 2021 is de Truckwash in Amsterdam overgenomen door Basiq Truckcleaning. Voor deze vestiging ben ik de teamleider, maak de planning en hou mij bezig met administratieve taken.

  Tegelijkertijd ben ik dagelijks op werkvloer om kwaliteit hoog te houden, nieuwe medewerkers in te werken en klanten te woord te staan.

   

 • Marianne Rijnen

  Marianne Rijnen

  Hallo, ik ben Marianne, en ook al een tijdje werkzaam voor Basiq Cleaning. U heeft mij ongetwijfeld al eens gezien of aan de telefoon gehad. Een aantal dagen in de week ben ik werkzaam in Breda ter ondersteuning van de financiële administratie.

 • Amy van Haaren

  Amy van Haaren

  Eventjes voorstellen, mijn naam is Amy van Haaren en sinds augustus 2022 werkzaam als teamleider van Oisterwijk bij Basiq Cleaning. De wel bekende stem van Mariska zal nu deels overgenomen worden door mij.

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken