Stoomreiniging

Het reinigen van industriële omgevingen moet op een zorgvuldige en grondige manier gebeuren. Er mag niets aan het toeval worden overgelaten, zowel op het gebied van de gebruikte technieken als op het vlak van planning. Bij Basiq Cleaning kunt u van beide zaken zeker zijn: we verzorgen industriële reiniging volgens planning en afspraak, en met hoogwaardige technieken. Bijvoorbeeld stoomreinigen. 

Reinigen met stoom

Stoomreinigen is – zoals het woord al zegt – reinigen met gebruik van stoom. Dit is een methode die vooral buiten wordt gebruikt, bijvoorbeeld om de gevel van uw pand te reinigen, maar in sommige gevallen ook binnen kan worden toegepast. Bij Basiq Cleaning hanteren we voor het reinigen met verzadigde stoom tussen de 120 en 160 graden Celsius, die we met een waterdruk van 2 tot 6 bar op het reinigen oppervlak spuiten. 

Waarom kiezen voor stoomreinigen door Basiq Cleaning? 

Stoomreinigen is een manier van schoonmaken waarvoor niet alleen de juiste apparatuur, maar ook – belangrijker nog - expertise en ervaring vereist zijn. Bij Basiq Cleaning werken professionals, die precies weten hoe ze uw schoonmaakklus moeten klaren en ook weten hoe belangrijk het is dat dit volgens de juiste normen gebeurt. Omdat onze schoonmakers goed zijn opgeleid en ervaring hebben met stoomreinigen in industriële omgevingen is Basiq Cleaning voor u de juiste keuze. 

Flexibele stoomreiniging

Bij Basiq Cleaning leveren we bovendien altijd maatwerk en zijn we flexibel inzetbaar. Belangrijk in een industriële omgeving waarbinnen u stilstand en productieverlies zoveel mogelijk wilt voorkomen. Basiq Cleaning begrijpt dit en werkt volgens een planning waarop u kunt vertrouwen. Zo weet u zeker dat het stoomreinigen van uw bedrijf uw productieproces zo min mogelijk verstoort. 

Andere industriele reinigingsdiensten

Naast stoomreiniging is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van industriele reiniging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten over stoomreiniging?

Stoomreiniging kunt u met een gerust hart aan de flexibele en professionele schoonmakers van Basiq Cleaning overlaten. Wij zorgen ervoor dat het schoonmaken snel en zorgvuldig wordt gedaan. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Stoomreiniging

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken