Kantoor schoonmaken

In uw kantoor moeten u en uw collega’s prettig kunnen werken. Een belangrijke randvoorwaarde is dan dat het kantoor schoon en netjes is. Vertrouw daarbij op de kwalitatief hoogwaardige interieurverzorging van Basiq Cleaning. Onze schoonmakers houden uw kantoor regelmatig schoon op de momenten dat u dat wenst.

Kantoor schoonmaken: overdag of ’s avonds

Het moment waarop uw kantoren worden schoongemaakt, is helemaal aan u om te bepalen. Misschien vindt u het prettig om dat overdag te laten doen, maar het kan ook zo zijn dat het uw voorkeur heeft om ’s avonds, ’s ochtends vroeg of misschien zelfs in het weekend uw kantoren te laten schoonmaken. Basiq Cleaning levert altijd maatwerk en is flexibel inzetbaar. Zo weet u zeker dat de schoonmaak van het kantoor plaatsvindt op het moment dat u dat wenst. 

Betrouwbare schoonmaak kantoor

Het schoonmaken van uw kantoor moet worden gedaan door betrouwbare schoonmakers. Er kan immers sprake zijn van gevoelige informatie of kostbare apparatuur, waar voorzichtig mee moet worden omgegaan. Onze schoonmaakmedewerkers zijn speciaal opgeleid om uiterst zorgvuldig om te gaan met uw bedrijfseigendommen. U kunt erop vertrouwen dat ze hun werk goed en grondig doen, met respect voor uw eigendommen. 

Schoonmaak van uw kantoor

Bij het schoonmaken van uw kantoor gaat het natuurlijk niet alleen om de kantoorruimtes zelf. U kunt erop vertrouwen dat we ook de overige ruimtes – het sanitair, de pantry, vergaderruimte en receptie – netjes reinigen. 

Andere interieurverzorging diensten

Naast het schoonmaken van kantoren is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van interieurverzorging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook particuliere schoonmaak voor u uitvoeren.

Meer weten?

Of u nu een klein kantoor heeft, of een bedrijfsverzamelgebouw: Basiq Cleaning heeft het materiaal, de mensen en de expertise in huis om te zorgen voor flexibele schoonmaak. Zo is uw kantoor een prettige plek om te werken. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Kantoor schoonmaken

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken