Bezemschoon opleveren en opleveringsschoonmaak

Bij nieuwbouw of verhuizing – of het nu om woningbouw of om het opleveren van een loods, fabriekspand of kantoorgebouw gaat – is het belangrijk dat het pand bezemschoon wordt opgeleverd. Dat is wel zo hoffelijke naar de (volgende) huurder toe – en het is bovendien vaak ook verplicht volgens het contract. Zoekt u een betrouwbare partij om uw pand bezemschoon op te leveren? Dan is Basiq Cleaning voor u de perfecte keuze.

Opleveringsschoonmaak

De definitie van bezemschoon is niet altijd duidelijk. Natuurlijk: losse inboedel of voorwerpen moeten verwijderd zijn en de vloeren geveegd. Maar vaak worden er nog meer zaken verlangd. Bijvoorbeeld dat ook de kruipruimtes worden geveegd, vensterbanken en ventilatieroosters vetvrij worden gemaakt of dat bijvoorbeeld cementsluier of lijmresten van de vloer of trap worden verwijderd. Zeker voor dat laatste heeft u als particulier vaak niet de materialen, en als aannemer ook niet de expertise in huis. Basiq Cleaning heeft dit allemaal wél en verzorgt een vlekkeloze opleveringsschoonmaak. 

Bezemschoon opleveren uitbesteden

Is dit voor u herkenbaar? Dan is het mogelijk om het bezemschoon opleveren van uw woning, bedrijfspand of winkel aan Basiq Cleaning uit te besteden. U bespaart zichzelf daarmee tijd en moeite en u weet zeker dat het schoonmaken zorgvuldig gebeurt, zodat u achteraf geen klachten krijgt van de volgende eigenaar of huurder. Kortom: bezemschoon opleveren uitbesteden aan Basiq Cleaning scheelt u veel rompslomp! 

Andere industriele reinigingsdiensten

Naast bezemschoon opleveren is Basiq Cleaning in meer aanvullende diensten op het gebied van industriele reiniging gespecialiseerd. Zo kunnen wij ook de volgende diensten voor u uitvoeren:

Meer weten over bezemschoon opleveren?

Het bezemschoon opleveren van een pand kunt u met een gerust hart aan de flexibele, professionele schoonmakers van Basiq Cleaning overlaten. Wij zorgen ervoor dat het schoonmaken snel en efficiënt wordt gedaan. Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact met ons op. Onze schoonmaakdiensten zijn flexibel inzetbaar en we leveren maatwerk bij de reiniging. 

Bezemschoon opleveren en opleveringsschoonmaak

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken