Gevel reinigen en voegen

Gevels die niet al te ernstig verontreinigd zijn – bijvoorbeeld bij milde aanslag, mos of klimop- maken we meestal schoon met alleen stoom. Met een waterdruk van 2 tot 6 bar bespuiten we de gevel met verzadigde stoom, onder een temperatuur tussen de 120 en 160 graden Celsius. Dit is milieuvriendelijk en vaak afdoende.

Chemische reiniging gevel

Wanneer de gevel al wat langer niet meer gereinigd is of wanneer er bijvoorbeeld roet of verfresten verwijderd moeten worden, volstaat alleen stoom meestal niet: in dat geval moeten er chemische reinigingsmiddelen gebruikt worden of is gevel hogedruk reiniging noodzakelijk. Afhankelijk van de soort verontreiniging gebruiken we daarvoor basische, of juist zure schoonmaakmiddelen.

Extra informatie

Bij sommige gevels zijn de voegen slecht en vallen deze eruit tijdens het reinigen. Hiervoor bieden wij ook een herstel service aan. Dit nemen wij meestal, als wij vooraf weten dat de voegen slecht zijn, als optionele optie mee in de offerte. 

Aanvullende gevelbehandelingen

Uit inspectie kan blijken dat reguliere gevelreiniging niet afdoende is. In dat geval is het ook mogelijk om uw gevel te laten stralen door Basiq Cleaning. Hierbij worden enkele millimeters van de gevel van uw pand verwijderd waarna uw gevel er weer als nieuw uitziet. Vaak wordt ervoor gekozen om na deze behandeling een gevel te impregneren om te zorgen voor een beschermende laag op uw gevel waarna vuil en water minder snel hechten. Heeft u enkel last van graffiti op uw gevel? Dan kunt u kiezen voor het verwijderen van graffiti en uw pand voorzien van een anti graffiticoating waarmee het een eventuele volgende keer veel gemakkelijker is om de graffiti te verwijderen waarmee de kosten voor reiniging minder hoog zijn.
 

Meer weten?

Wilt u weten wat Basiq Cleaning voor u kan betekenen? Neem contact op en we vertellen u alles over ons maatwerk in schoonmaak.

Gevel reinigen en voegen

Check onze
skills en laat
u overtuigen

Bekijk onze projecten en laat u overtuigen.

WE’VE GOT THE SKILLS

Wij kunnen
alles voor u
schoonmaken