DAK REINIGING

Professionele dakreiniging komt ten goede aan de levensduur van uw dak. Zolang de dakbedekking niet al te ernstig is aangetast door de weers- invloeden, is er niets aan de hand. De waterwerende en isolerende werking zorgt ervoor dat het binnen lekker droog en warm blijft. Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat daken langzaam worden aangetast door mos en andere vuiligheid. Er ontstaan hierdoor zwakke plekken in de dakbedekking met als gevolg dat de kans op lekkages toeneemt en het dak zijn isolerende werking verliest. Het is dus van groot belang het onderhoud aan uw dak op peil te houden en zo verdere problemen en hoge herstelkosten te voorkomen. Op deze pagina leest u meer over de mogelijke opties omtrent een dakreiniging van Basiq Cleaning.

Waarom kiezen voor dakreiniging door Basiq Cleaning?

Van woonhuis of flatgebouw tot grote kantoorcomplexen: Basiq Cleaning heeft jarenlange ervaring in dakreiniging. Wij werken door heel Nederland en dat tegen zeer gunstige tarieven. Bij de uitvoering van een dak reiniging worden uw schoorsteen, afwatering, goten en pijpen niet ontzien. Wij zijn flexibel, werken snel, efficiënt en veilig. Bij de uitvoering van onze werkzaamheden gebruiken wij milieuvriendelijke en duurzame reinigingsmiddelen.

Dakpannen reinigen

Dakpannen reinigen is verstandig om periodiek te laten gebeuren omdat ze een gevoelige factor zijn voor weersomstandigheden. Dakpannen een hoop te verduren en door het reinigen van dakpannen zorgt ervoor dat er geen mos ophopingen kunnen ontstaan die tijdens vorstperiodes kunnen zorgen voor barsten in de dakpannen. Gebeurt dit toch dan kan het nare gevolgen hebben zoals lekkage. Mos verwijderen van het dak en het reinigen van het dak zorgt ervoor dat dakpannen niet beschadigen en dus geen vocht doorlaten. Na een dakreiniging is het verstandig om het dak te laten impregneren zodat dak waterafstotend wordt en de reiniging de volgende keer eenvoudiger en sneller gaat. Basiq Cleaning kan zowel de dakreiniging als het impregneren verzorgen.

Schoon genoeg van het vieze dak?

Op zoek naar de specialist in dakreiniging en dakcoating in Udenhout, Oisterwijk, Tilburg, Eindhoven, Den Bosch of in de rest van Nederland?

Maak direct een afspraak voor een dakreiniging en Basiq Cleaning komt naar u toe.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op