DAKPANNEN REINIGEN

Uw dakpannen reinigen, als onderdeel van dakreiniging, is van groot belang om uw dak in goede staat te houden. Dit is zeer belangrijk omdat uw dak ervoor zorgt dat u op een veilige en droge plek kan wonen. Regelmatig uw dakpannen schoonmaken voorkomt dat u grote schade krijgt. Deze grote schade zal uiteraard uitdraaien op hoge kosten. Daardoor is het verstandig om te kiezen voor het reinigen van dakpannen. Het is ook verstandig om dit te laten doen door vakmensen met het juiste materiaal. Omdat er op een dak gewerkt dient te worden is het ook nog eens een risicovolle klus. Daarnaast ontstaat er al snel schade aan uw dak als u niet goed weet wat u doet. Laat daarom uw dakpannen reinigen door Basiq Cleaning. Hieronder leest u meer over de werkzaamheden.

Dakpannen reinigen: Waarom?

Dakpannen reinigen werkt het beste als het met regelmatig gebeurt. Dit voorkomt namelijk lekkage en oplopende reparatiekosten. Het reinigen van dakpannen zorgt ervoor dat er geen vuil op het dak gaat ophopen. Wanneer dit wel gebeurt is de kans op lekkage vele malen groter. En wanneer deze lekkage ontstaat bent u nog veel verder van huis wanneer het vocht zich in het plafond van de woning ophoopt. Het gevolg hierop is dat er schimmels kunnen gaan vormen welke slecht zijn voor de gezondheid van de bewoners.

Daarnaast is het regelmatig reinigen van de dakpannen belangrijk voor de kwaliteit en het behoud van uw dak. Op een goed, schoon dak kan water gemakkelijker wegstromen wat de kans op lekkage vele malen kleiner maakt. Dit is vooral belangrijk in de koude wintermaanden. Als het water dan in de dakpannen trekt en het gaat vriezen kan dit ervoor zorgen dat de dakpannen bevriezen en daardoor kapot gaan. Met het regelmatig schoonmaken van uw dakpannen en het mos verwijderen van het dak kunt u veel geld en ongemak besparen. 

Dakpannen reinigen kosten

Het is verstandig om het dakpannen reinigen door een expert te laten doen. De dakpannen reinigen kosten zijn dan hoger dan wanneer u het zelf zou doen maar de kans op schade en daardoor nog hogere kosten is minimaal. Onze vakmensen beschikken over de juiste materialen om de gevaarlijke klus op een veilige manier uit te voeren. De kosten voor het dakpannen reinigen verschilt per project door verschillende variabelen. Wel kunnen wij zeggen dat de dakpannen reiniging kosten zichzelf terugverdienen. U bespaart namelijk verdere onderhouds- en eventuele reparatiekosten. 

Dakpannen schoonmaken door Basiq Cleaning

Zoals u heeft kunnen lezen heeft dakpannen laten schoonmaken door Basiq Cleaning vele voordelen. Daarnaast kunt u er ook nog voor kiezen om uw dak te laten impregneren door Basiq Cleaning. Hiermee voorkomt u dat mos en andere vuiligheid kan vastgroeien aan uw dak. Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Wilt u meer informatie over het dakpannen reinigen door onze vakmensen? Neem dan contact met ons op.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op