Glazenwasser

Glazenwasser voor bedrijf en particulier

Glazenwasser

Basiq Cleaning biedt een glazenwasser voor bedrijven en particulieren. Glas trekt stof en vet aan. Hierdoor vervagen uw ruiten en neemt het zicht af. Basiq Cleaning heeft een team van vakkundige glazenwassers die uw ramen graag hun glans weer teruggeven. Onze glazenwassers maken bij de uitvoering van hun werkzaamheden gebruik van Osmose water. Dit is water waaruit alle mineralen zijn gefilterd. Wanneer het Osmosewater in contact komt met het te reinigen oppervlak neemt het gemakkelijk de vuile bestanddelen op. Hierdoor is het niet meer nodig chemicaliën aan het water toe te voegen. Uw ruiten zijn mooi schoon, zonder dat er strepen achterblijven.

Glasbewassing door Basiq Cleaning

De glasbewassing door Basiq Cleaning gebeurt met een telescopische raamwisser, waardoor onze glazenwasser tot een hoogte van 18 meter uw ramen kan wassen, zonder dat er een hoogwerker aan te pas komt. Bij Basiq Cleaning kunt u terecht voor het ramen wassen van zowel bedrijven als particulieren. Onze glazenwassers kunnen ramen wassen van hoge kantoorgebouwen en flatgebouwen tot normale woonhuizen, zonder dat we daar direct een hoogwerker bij nodig hebben.

Daarom kiest u voor een glazenwasser van Basiq Cleaning

  • Snelle service
  • Reinigen van kozijnen, dakkapellen en andere oppervlakten bij de prijs inbegrepen
  • Glazenwassen voor bedrijven en particulieren
  • Milieuvriendelijk
  • Eenmalig of op contractbasis

Direct een afspraak maken met de glazenwasser?

Neemt contact op met Basiq Cleaning en onze glazenwasser komt dan snel bij u langs om de situatie te beoordelen. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een glasheldere offerte!

Meer informatie of een offerte?

Neem contact op!

REFERENTIES WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

REFERENTIES
WIJ ZORGEN VOOR SCHONE BEDRIJVEN

facebook logo twitter
youtube linkedin logo

facebook logo twitter youtube linkedin logo