Industriële diensten

Bedrijven hebben enorm veel te maken met allerlei industriële diensten. Deze plekken raken bevuild op enorm veel verschillende manieren en raken zonder reiniging snel beschadigd. Het regulier schoonmaken van deze plekken met industriële diensten door een schoonmaakbedrijf is essentieel om ervoor te zorgen dat er geen schade ontstaat. Dit gaat bijvoorbeeld om imagoschade, maar ook schade in de vorm van een onveilige omgeving. Wat ook een gevaar is voor het imago maar op zichzelf staat als belangrijk punt, is een hygiënische omgeving. Dit alles is vatbaar voor slechte – of uitblijven van – reiniging. Voor alle benodigde industriële diensten kan uw bedrijf direct bij Basiq Group terecht. Neem direct contact op of lees hieronder verder wat Basiq Group u allemaal te bieden heeft!

Imagoschade

Industriële plekken of objecten komen vaak voor in het openbaar en uw bedrijf heeft hier de kans om een positieve uitstraling te geven door een goed gereinigde situatie te laten zien. Vaker is het echter zo dat een bedrijf industriële diensten verwaarloost en er in het ergste geval zelfs imagoschade ontstaat. Deze imagoschade is lastig te herstellen, zeker als anderen eronder gaan lijden. In dit geval bent u te laat en moet u enorm uw best doen om de imagoschade om te keren.

Behoud van veiligheid

Waar u ook industriële diensten toepast, het is in de basis allemaal met als doel om dit een veilige omgeving te houden. Door een structureel goed gereinigde omgeving zal het tevens veilig blijven. Met name ook bij calamiteiten is het van belang snel in te grijpen, maar bijvoorbeeld ook op drukke plekken waar slijtage heeft plaatsgevonden, moet een schoonmaakbedrijf de veiligheid garanderen. Met een reinigingsbedrijf als Basiq Group weet u zeker dat alle aspecten van schoonmaak en herstel behandeld zijn, om zo de veiligheid met industriële diensten te garanderen!

Hygiënische omgeving met Basiq Group

Misschien minder belangrijk dan de veiligheid, maar zeker zo belangrijk als de imagoschade beperking, is de hygiënische omgeving door industriële diensten. Klanten of handelspartners die bijvoorbeeld in contact komen met uw bedrijf, zullen in een door Basiq Group gereinigde omgeving een véél betere indruk krijgen dan in een onhygiënische omgeving. Ook het eigen personeel moet in een hygiënische omgeving werken om gezond en tevreden te blijven. Basiq Group is in staat u met alle soorten in industriële diensten te helpen door middel van hoogwaardige schoonmaakmaterialen, bakken met ervaring, maar ook fulltime beschikbaarheid en expertise!


Laat ons u helpen

En neem contact met ons op