Een zonnescherm schoonmaken is verstandig om te laten doen na een zomer van lang gebruik, of na een lange winter waarin het zonnescherm constant opgerold was. Het schoonmaken van het zonnescherm zorgt er daarbij voor dat het zonweringsdoek een frisse uitstraling krijgt. Op den duur gaan de schermen hierdoor langer mee. Laat uw zonnescherm schoonmaken door de experts van Basiq Cleaning. U bent gegarandeerd van kwaliteit.

Waarom zonnescherm reinigen?

Door uw zonnescherm te laten reinigen, krijgt u de uitstraling van nieuwe zonweringen voor een klein gedeelte van de prijs. Wanneer onze experts uw zonnescherm reinigen, zullen ze het doek eerst droog afborstelen. Vervolgens wordt het scherm gewassen met speciaal schoonmaakmiddel. Door middel van een zachte borstel brengen we dit middel diep in de vezel aan en laten we het voor een korte periode weken. Vervolgens spoelen we het scherm af met schoon water en laten we het drogen. De experts van Basiq Cleaning kunnen uw scherm ook opnieuw afstellen zodat deze weer recht is uitgelijnd en soepel in- en uitschuift.

Wat gebeurt er na het schoonmaken van de zonwering?

Nadat de zonwering is schoongemaakt wordt er nog een speciale coating aangebracht. De meeste schermen zijn in de fabriek voorzien van een beschermlaag. Door alle weersinvloeden verdwijnt deze laag. De impregneerbehandeling van Basiq Cleaning na het reinigen van uw zonwering zorgt er voor dat het doek weer vuil- en waterafstotend is. Dit betekent dat het vuil zich niet makkelijk aan uw zonnescherm kan hechten. Daarnaast blijft ook de kleur van uw zonwering beter door het UV-kleurfilter dat in de coating is verwerkt.

Zonnescherm reinigen kosten

De kosten van het laten reinigen van uw zonnescherm verschilt per situatie. Enkele factoren zijn de oppervlakte van het zonnescherm of de zonwering, en de tijd die verstreken is sinds de laatste reiniging. Daarbij heeft ook het wel of niet impregneren invloed op de kosten/prijs. Wilt u meer weten over de kosten voor het zonnescherm reinigen? Neem dan contact met ons op en laat u verder informeren.

Direct uw zonwering laten reinigen!

Het reinigen van een zonnescherm door Basiq Cleaning is goed voor de uitstraling van uw pand of woning. Daarnaast zorgt het er ook nog voor dat uw zonnescherm een langere levensduur heeft. Een kleine investering nu, kan een grote besparing op de langere termijn voorkomen. Uw zonwering laten schoonmaken door Basiq Cleaning? Neem dan nu contact met ons op en kom erachter wat de mogelijkheden zijn.