GEVEL REINIGEN MET STOOM

Een gevel reinigen met stoom is een zeer effectieve, duurzame maar ook eenvoudige manier van schoonmaken wanneer uw gevel licht vervuild is. Dankzij het stoom reinigen van de gevel ziet uw woning of bedrijfspand er weer een stuk frisser uit. Daarnaast is het regelmatig schoon (laten) maken van de gevel belangrijk voor het onderhoud van de gevel. Wanneer vuil lang aan de gevel zit, kan dit de gevel aantasten. De gevel reinigen met stoom is een van de beste manieren om deze aantasting van uw gevel te voorkomen. Basiq Cleaning is gespecialiseerd in het stoom reinigen van gevels. Hieronder leest u meer over de procedure en de voordelen. 

Stoom reinigen gevel: De procedure

Het stoom reinigen van de gevel kan niet bij elke gevel worden toegepast. Van te voren moet er worden gekeken naar meerdere factoren. De eerste factor is de staat van de gevel en het vuil. Het kan namelijk voorkomen dat uw gevel niet geschikt is om te reinigen met stoom of dat het vuil te hardnekkig is en er een andere manier van reinigen benodigd is, zoals de gevel zandstralen. De vakmensen van Basiq Cleaning kunnen u hierbij adviseren en een alternatieve manier van schoonmaken adviseren.

Wanneer onze specialisten oordelen dat de gevel reinigen met stoom wel de juiste manier is, dan zullen zij de gevel allereerst bespuiten met water. Dit zorgt ervoor dat het vuil al langzaamaan los kan komen. De volgende stap is om de stoom op de gevel te spuiten dankzij een stoomgenerator. De hitte en het vocht van het stoom zorgen dat het vuil gemakkelijk verwijderd kan worden. Het proces van de gevel reinigen met stoom is een snelle maar effectieve manier. Maar het stoom reinigen van de gevel kent nog meer voordelen.

Gevel reinigen met stoom: De voordelen

Zoals u al eerder heeft kunnen lezen is dat een gevel reinigen met stoom een efficiënte manier van reinigen is, maar dat is niet het enige voordeel. Dankzij deze snelle manier van reinigen, is het ook een relatief goedkope manier in vergelijking met andere reinigingsmethodes. Daarnaast is stoom reinigen van de gevel een duurzame en milieuvriendelijke manier. Dit komt omdat er geen chemische middelen worden gebruikt en ook het waterverbruik is relatief laag. Dankzij onze goed opgeleide vakmensen wordt het waterverbruik ook nog eens geminimaliseerd. Daarnaast is de gevel reinigen met stoom een ‘zachte’ manier van reinigen. Dit betekent dat het geen schade toebrengt aan uw woning of bedrijfspand.

Door regelmatig uw gevel met stoom te laten reinigen, zorgt u ervoor dat vuil zich beter kan gaan hechten aan uw gevel. Wanneer dit wel gebeurt, wordt het steeds lastiger om het vuil te verwijderen en is het stoom reinigen van uw gevel niet meer de manier om het vuil te verwijderen. Het is daarom aangeraden om met enige regelmaat te kiezen voor de gevel reinigen met stoom. Hierdoor blijft uw gevel in goede staat. Wilt u de gevel langere tijd schoon houden? Dan kunt u er ook voor kiezen om de gevel te impregneren.

Gevel reinigen met stoom door Basiq Cleaning

De gevel reinigen met stoom door Basiq Cleaning biedt u dus verschillende voordelen en het is een eenvoudig proces. Door regelmatig voor deze reinigingsmanier te gaan voorkomt u hardnekkig vuil aan uw gevel. Wilt u meer informatie over de gevel reinigen met stoom of bent u al overtuigd en wilt u direct een afspraak maken voor het stoom reinigen van uw gevel? Neem dan contact met ons op!


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op