GEVELREINIGING

Waarom gevelreiniging?

Door jarenlange blootstelling aan extreme weersinvloeden verliest uw woning of bedrijfspand zijn verzorgde uitstraling. Naast dat het reinigen van uw gevel de uitstraling verbetert, draagt gevelreiniging en onderhoud ook bij aan de levensduur van uw woning of bedrijfspand.

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het verwijderen van vervuiling of aanslag zoals roet, mos, algen of graffiti. Vervuiling of aanslag kan worden verwijderd door middel van de volgende drie methodes die afhankelijk zijn van de schade aan uw gevel. Op deze pagina leest u meer over gevelreiniging door Basiq Cleaning.

Gevel reinigen met stoom (Stoomreinigen)

Gevel reinigen met stoom wordt vooral gebruikt bij lichte vervuiling. Bij deze methode van gevelreiniging wordt er gebruik gemaakt van verwarmd water van temperaturen boven de 100 graden dat met een hogedrukspuit tegen de gevel wordt gespoten.

Chemisch reinigen ( chemisch reinigen)

Bij deze methode van gevelreiniging wordt er vooraf een chemisch middel op de gevel aangebracht. Dit is een methode die veelal gebruikt wordt voor het verwijderen van verfresten of roet.

Zandstralen ( torbo zandstralen)

Bij gevels met verfresten of zware vervuiling wordt er de gevel zandstralen vaak toegepast. Er wordt dan een straalmiddel zoals zand gemengd met water en vervolgens op de gevel aangebracht.

 

Soort gevelreiniging Soort aanslag/vervuiling
Reinigen met stoom Milde aanslag zoals mos of klimop
Chemisch reinigen Verfresten of roet
Zandstralen Zware vervuiling zoals graffiti

Gevelreiniging is vakwerk

Dankzij de gevelreiniging van Basiq Cleaning krijgt uw woning of bedrijfspand weer de frisse uitstraling die het verdient, zonder hierbij het voegwerk of de omgeving te beschadigen. Onze medewerkers beschikken over de kennis en nodige certificaten om iedere klus veilig tot een goed einde te brengen. Zowel bedrijven als particulieren en Horeca instellingen kunnen voor een gevelreiniging bij Basiq Cleaning terecht. Basiq Cleaning biedt gevelreiniging aan voor elke vervuilde gevel, of uw gevel nu bestaat uit glas, hout, steen of kunststof. Voor elk soort vervuiling op uw gevel heeft Basiq Cleaning een passende oplossing.

Na een gevelreiniging van Basiq Cleaning kan uw gevel er gegarandeerd weer jaren tegenaan. Om nog langer te genieten van een gereinigde gevel kunt u ook de gevel impregneren.

Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent het reinigen van uw gevel? Neem dan contact op voor meer informatie.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op