Graffiti verwijderen

Wanneer uw pand besmeurd is door graffiti, dan wilt u hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. Een reinigingsbedrijf zoals Basiq Cleaning moet ingeschakeld worden om ervoor te zorgen dat dit op de meest effectieve wijze wordt gedaan. Om ervoor te zorgen dat dit daadwerkelijk goed gebeurd zijn er verschillende methoden die toepasbaar zijn:

  • Stoomreiniging
  • Chemische reinigingsmiddelen
  • Stralen

Elke techniek heeft een betere toepassing op verschillende materialen. Schakel direct Basiq Cleaning in voor een advies op maat omtrent graffiti verwijderen en een passend aanbod!

Graffiti verwijderen door stoomreiniging

De muur die besmeurd is met graffiti wordt met kokend heet water onder hoge druk bespoten. Door de temperatuur van het water lost de graffiti op in het water. Door het uitblijven van chemische reinigingsmiddelen en alleen het gebruik van water, is dit een van de meest groene manier van gevelreiniging om afscheid te nemen van die vervelende graffiti.

Chemische reiniging

Reinigingsmiddel is gemakkelijk gezegd de meest effectieve manier om van veel soorten graffiti af te komen. De meeste soorten verf laten zich namelijk makkelijk verwijderen door reinigingsmiddelen. De chemische reinigingsmiddelen zijn echter zeer slecht voor het milieu. Doorgaans wordt deze methode hoe dan ook uit de weg gegaan door Basiq Cleaning, maar áls er gebruik wordt gemaakt van reinigingsmiddelen, dan zijn dit biologisch afbreekbare middelen. Vooral op gladde en geschilderde oppervlakken komt dit toch wel van pas, omdat andere methoden mogelijk beschadiging veroorzaken.

Stralen

Reiniging door stralen houdt in dat er een mengsel van water met stralingsmiddel op de graffiti wordt gespoten. Dit komt in zowel harde, zandachtige vorm, maar ook in zachtere varianten die geschikter zijn voor kwetsbaarder materiaal. Door met hoge snelheid dit mengsel tegen de ondergrond te blazen, wordt ervoor gezorgd dat de graffiti met beleid wordt verwijderd. Waar of wat er in uw omgeving ook door graffiti is besmeurd, reinigingsbedrijf Basiq Cleaning heeft hoe dan ook een passende oplossing om de graffiti te verwijderen.

Ook is het mogelijk om na de reiniging een anti graffiti coating aan te laten brengen. Hierdoor is het de volgende keer veel gemakkelijker om de graffiti te verwijderen en zijn de kosten hierdoor minder hoog. Neem direct contact op voor een advies op maat!


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op