INTERIEUR VERZORGING

Interieurverzorging voor een schoon en fris interieur

Basiq Cleaning uit Breda en Oisterwijk is onder andere gespecialiseerd in de interieurverzorging van kantoren, vve’s, instellingen en woningen.
De specialisten van Basiq cleaning hebben voor ieder huis en elk kantoorpand, klein of groot, een passende oplossing. Van het reinigen van vloeren en meubels tot het schoonmaken van muren en beglazing.

Basiq Cleaning kan de complete interieurverzorging van uw woning of kantoorpand voor u uit handen nemen. Dit kan eenmalig of op regelmatige basis tegen zeer scherpe tarieven. Bij de uitvoering van onze schoonmaak werkzaamheden gebruiken wij enkel biologisch afbreekbare reinigings- middelen. Onze vakkundige medewerkers werken zo efficiënt mogelijk waardoor uw werknemers optimaal gebruik kunnen blijven maken van hun werkplek.

Wat kan Basiq Cleaning of het gebied van interieurverzorging voor u betekenen?

  • Interieurverzorging van kantoren, instellingen en woningen;
  • Reinigen van vloeren, wanden en plafonds;
  • Reinigen van meubilair;
  • Reinigen van Sanitair;
  • Reinigen glaswerk

Basiq Cleaning zorgt voor een schoon interieur!

Basiq Cleaning komt graag bij u langs om uw huis of kantoorpand grondig te reinigen. Wij zorgen ervoor dat u prettig kunt wonen en werken in een schone en frisse omgeving. Wilt u weten wat het kost om uw interieur te laten reinigen? Neem contact met ons op en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

 


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op