Markiezen reinigen

Markiezen reinigen! Markiezen of luifels geven uw woning doorgaans een sfeervolle uitstraling. Ze staan prachtig, vooral als ze bij de stijl van het gebouw passen. Maar als de markiezen of luifels vervuild zijn, geeft dit direct een sombere uitstraling. Door de markiezen met regelmaat door Basiq cleaning te laten reinigen behoudt uw jaren plezier van uw zonwering. Wenst u meer te weten te komen over luifelreiniging of Markiezen reiniging, ook ten aanzien van de kosten? Lees hieronder verder, of neem contact met ons op!

Waarom markiezen reinigen?

Markiezen hangen doorgaans altijd in de buitenlucht, waardoor alle verschillende weersomstandigheden de vrije hand hebben. Na langdurige blootstelling aan vochtige weersomstandigheden, met daar bovenop ook nog eens vogelpoep en andere calamiteiten, is het vrijwel zeker dat uw markiezen er op den duur vies en smoezelig uit gaan zien. Doorgaans zijn markiezen een blikvanger van een woning, en deze moeten er dan natuurlijk wel schoon uit zien. Door uw markiezen te laten reinigen, waarborgt u ook nog eens een langere levensduur.

Luifel schoonmaken

Wilt u de luifel van uw pand of woning laten schoonmaken? Dan moet u bij Basiq Cleaning zijn. Het schoonmaken van uw luifel zorgt ervoor dat deze weer een frisse en schone uitstraling krijgt. Ook voor winkeliers is het belangrijk om hun luifel goed te onderhouden en regelmatig te laten schoonmaken. Dit geeft een schone en professionele uitstraling aan uw winkel of bedrijfspand. Mensen lopen tenslotte minder snel naar binnen als u een vieze, groene luifel hebt hangen. Interesse in luifel of markiezen reiniging ? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om meer te weten te komen over het laten schoonmaken van uw luifels of markiezen door Basiq Cleaning.

Markiezen reinigen kosten

De kosten voor het reinigen van uw markiezen, luifel of zonnescherm zijn afhankelijk van diverse factoren. 1. Wat is de aard van de vervuiling op de markiezen of luifels?  2. Bereikbaarheid van de markiezen, met of zonder hoogwerker? 3. Moet de luifel of markies na het reinigen geïmpregneerd worden? Zodra wij alle informatie inzichtelijk hebben werken we geheel vrijblijvend een offerte op maat uit. Na goedkeuring van de offerte zorgen we ervoor dat een ervaren team van medewerkers uw zonnescherm, markies of luifel op een professionele wijze reinigt. De specialisten van Basiq Cleaning hebben de knowhow en  juiste producten en materialen om uw markiezen als nieuw te laten stralen. Zo bent u verzekerd van een goed resultaat.

Neem nu contact op met Basiq Cleaning om meer informatie te krijgen over het reinigen van uw markiezen of het schoonmaken van uw luifel.


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op