MOBIELE TRUCKWASH, ANYTIME, ANYWHERE

Basiq Cleaning mobiele truckwash op locatie zorgt ervoor dat uw vrachtwagens schoon de weg op kunnen. Een schone vrachtwagen staat immers voor professionaliteit en zorgvuldigheid. U hoeft niet te investeren in een eigen vrachtwagen wasstraat of af te reizen naar een speciale Truck-wash locatie! dit bespaart tijd en geld!

De mobiele truckwash van Basiq Cleaning komt naar u toe, waar en wanneer u maar wilt! Geen lange wachttijden bij wasstraten, geen vaste contracten. Ultieme flexibiliteit voor een scherpe prijs.

Online registratiesysteem

Basiq Cleaning maakt gebruik van een online registratiesysteem waardoor u als klant niet meer hoeft bij te houden welke wagens wanneer gewassen zijn en welke behandeling ze gehad hebben. In dit registratiesysteem worden dit soort zaken allemaal bijgehouden waardoor het voor u als klant minder administratieve werkzaamheden met zich meebrengt en dus ook kostenbesparend is. Ook kunt u als klant zelf inloggen in dit systeem om de facturen te bekijken en de eventuele HACCP-certificaten te bekijken en/of uit te printen als er controles plaatsvinden

HACCP-certificaten

Natuurlijk werken wij als Basiq Cleaning volgens de HACCP-richtlijnen. Wanneer wij de binnenkanten gereinigd hebben met de daarvoor geschikte Desinfectant verwerken wij dit in ons registratiesysteem waarin gelijk een HACCP-certificaat word upgeload in dit systeem. Hierdoor kunt u altijd de juiste certifificaten voorleggen mocht er een controle plaatsvinden.

Meer informatie of een offerte?

Neem contact op!

CONTACT ONS

Truckwash van Basiq Cleaning

Basiq Cleaning truckwash gebruikt alleen zelf ontworpen mobiele reinigingssystemen. Hierdoor kunnen wij u een perfecte en snelle wasbeurt garanderen!

Het milieu is hierbij natuurlijk ook erg belangrijk. Uiteraard spelen wij daar meteen op in. Wij hebben hiervoor een uniek milieuvriendelijk systeem bedacht.

Hierbij worden oliën en vetten gescheiden waardoor deze niet meer in de reguliere afwateringskanalen terecht komen. Daarnaast gebruiken wij tijdens truckwash werkzaamheden uitsluitend biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. Zo dragen wij van Basiq Cleaning ook een steentje bij aan een goede afvalscheiding en een beter milieu!

Truckwash: Waarom Basiq Cleaning inschakelen?

  • Snelle en efficiënte wasmethode
  • Truckwash op iedere gewenste locatie
  • Geen vaste contracten
  • Van enkele vrachtwagen tot compleet wagenpark
  • Gunstige tarieven
  • Online registratiesysteem
  • HACCP-certificaten
  • Landelijke dekking

Truckwash Beheer

Heeft u een eigen wasstraat? Dan wil Basiq Cleaning u graag ontzorgen en het beheer van uw Truckwash overnemen. Wij zorgen voor de aan- en afvoer van de wagens, reiniging van de wagens en het beheren van de installatie. U heeft geen omkijken meer naar het onderhoud en het verhelpen van eventuele storingen.

Dit tegen zeer gunstige condities op wekelijkse of maandelijkse basis. Van enkele vrachtwagen tot een compleet wagenpark. Basiq Cleaning is uw Truckwash specialist.

Reinigen van overige bedrijfsvoertuigen

Naast truck wash reinigt Basiq Cleaning ook al uw overige bedrijfsvoertuigen waaronder truck met oplegger, kraanwagen, bedrijfswagen, trailer, caravan, camper oftewel alles wat niet de car wash in past. Denk hierbij aan het grondig ontvetten en reinigen van zowel de onder- als bovenzijde, de smeerpunten en andere kwetsbare plaatsen aan en op de carrosserie en het chassis. Na deze intensieve reiniging zijn uw bedrijfsvoertuigen weer als nieuw!

Truckwash van Basiq Cleaning op Locatie!


Laat ons u overtuigen

En neem contact met ons op