Basiq Cleaning is een jong en flexibel schoonmaakbedrijf gevestigd in Breda, Oisterwijk, Echt, Hoogeveen en Amsterdam.
Wij bieden particulieren, bedrijven en instellingen een totaalpakket aan schoonmaakdiensten. Van gevelreiniging, interieurreiniging, truck wasstraat en mobiele truckwash tot aan schoonmaak- diensten bij calamiteiten.

Flexibel inzetbaar

Ons gemotiveerde team van reinigingsprofessionals staat 24/7 voor u klaar om al uw reinigingswerkzaamheden uit te voeren. Wij leveren o.a. schoonmaakdiensten in de directe omgeving van Tilburg, Den Bosch, Breda en Eindhoven maar ook in de rest van Nederland en zelfs in België weten ze ons steeds vaker te vinden.

Gunstige Tarieven

Kwaliteit maar dan wel voor een scherpe prijs. Dat is het motto van Basiq Cleaning. Door onze efficiënte manier van werken kunnen wij al onze schoonmaakdiensten tegen zeer gunstige tarieven aanbieden.

Dit alles maakt Basiq Cleaning tot uw specialist in reiniging! Meer informatie of een gratis en geheel vrijblijvend schoonmaakadvies? Neem contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Foto van Roy

Roy

Heessels

Als eigenaar van Basiq Cleaning zorg ik ervoor dat alle afspraken nagekomen worden en de kwaliteit van onze dienstverlening hoog blijft!

Foto van Marina van Kempen

Marina van Kempen

Ik loop al een tijdje mee binnen Basiq Cleaning en ben verantwoordelijk voor het financiële en administratieve gedeelte voor vestiging Breda. Ook het ''moederen'' wordt door het team als een van mijn taken gezien 🙂

Foto van Mara van Dijk

Mara van Dijk

Sinds kort ben ik werkzaam binnen het team van Basiq Cleaning, mijn werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op vestiging Breda. Hier neem ik een stukje planning en administratie op mij en alle bijkomende taken die hierbij horen.

Foto van Mariska van Kempen

Mariska van Kempen

Ik ben verantwoordelijk voor de vestiging in Oisterwijk. Zowel het financiële als het administratieve gedeelte vallen onder mijn taken. Ook neem ik een stukje planning en P&O waar.